Chat with us, powered by LiveChat

Tilbehør til Siemens høreapparater

Hos Høreshoppen Japebo finder du et bredt udvalg af diverse tilbehør til dine Siemens høreapparater. Her kan du blandt andet vælge imellem lydkupler, voksfiltre, batterier og en masse trådløst tilbehør, som kan være med til at forbedre livet for alle med høretab uanset om du er er erfaren høreapparatsbruger eller om du lige har fået dit første høreapparat.

I mere end 100 år har Siemens produceret avancerede høresystemer, hvilket også er grunden til at de er blandt markedets førende producenter, når det gælder revolutionerende udvikling og innoverende produktion af høreapparater og tilbehør. Vær dog opmærksom på at de nyere høreapparater fra Siemens bliver produceret under navnet Signia, som vi naturligvis også forhandler tilbehør til her på webshoppen.

Høreapparat batterier og trådløst tilbehør fra Siemens

Uanset hvilket tilbehør til høreapparater du måtte mangle fra Siemens, så kan du med garanti finde det i vores sortiment. Særligt fører vi et stort udvalg af Siemens batterier til høreapparater, hvorfor du både kan finde genopladelige batterier og helt almindelige batterier, der passer til alle høreapparatsmodeller. Især byder produktserien Signia på batterier, der er blandt de bedste genopladelige løsninger inden for høreapparater.

Vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment af tilbehør til høreapparater, så din lydoplevelse bliver så ubesværet som muligt. Derfor finder du naturligvis også en lang række trådløst tilbehør fra Siemens, hvor hvert produkt er designet til at kunne opfylde specifikke behov, så du kan få mest optimale hverdag med dine høreapparater. Du kan f.eks. bruge den klassiske ProPocket™ fjernbetjening, der giver dig trådløs kontrol over dine høreapparater, herunder funktioner som sluk/tænd og justering af lydstyrken.

Husk vedligeholdelse af dit høreapparat

Hvis du ønsker at få den optimale oplevelse med dine høreapparater, så er vedligeholdelse altafgørende. Det gælder ikke kun batterier og justering, men også rensning og tørring. Derfor har vi et omfattende sortiment af vedligeholdelsesprodukter. Her kan du blandt andet finde alt fra renseservietter til en Siemens Dry-Star UV tørreboks, der bruger ultraviolet lys til at rengøre med.

Har du spørgsmål om Siemens tilbehør, batterier eller vores øvrige produktsortiment, er du altid mere end velkommen til at spørge os til råds. Du kan kontakte os direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.