Viser alle 5 resultater

1.399,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
1.399,00 kr2.199,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
2.199,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
10966948
1.399,00 kr
10948200
1.600,00 kr

Rexton ladere

Anvender du et Rexton høreapparat, og har brug for en lader? Måske den gamle lader trænger til at blive skiftet ud? Så er du kommet det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af originale opladere til dine Rexton høreapparater. Hos Japebo sørger vi for at du kan finde den lader, der passer til netop dit behov. Vi sørger for at du ikke går ned på udstyr og kan få den optimale lydoplevelse.

Opladning på farten

Rexton Slim-RIC Travel Charger Qi rejseoplader er kompatibel med Rexton M-core SR (Slim RIC) høreapparater. Med et praktisk trådløst Qi-opladningssystem og avanceret lithium-ion-teknologi giver det slanke og kompakte design op til 3 fulde opladninger af dine høreapparater, når du er på farten uden tilslutning til en stikkontakt. Den er derfor ideel til dig, der er meget på farten og kan med fordel bruges når du f.eks er på kontoret eller have den liggende i bilen. Rexton Travel Charger er fuldt opladet på kun 4 timer. Hurtigopladningsfunktionen giver 5 timers brugstid på kun 30 minutter, mens laderen kan genoplades helt på kun 3 timer.

Rexton Travel Charger har en automatisk tænd/sluk funktion. Derfor sørger høreapparaterne selv for at slukke når de placeres i opladeren, og de tænder automatisk når du fjerner dem fra opladeren.

Rexton Slim-RIC Charging Case er også ideel til dig, der er på farten. Opladningsstationen er kompatibel med Rexton Stiline G5. Den mobile Rexton ladestation med det attraktive og elegante design, der både visuelt og funktionelt passer ind i din hverdag. Rejseopladeren er den praktiske ladestation til hjemmet, på farten og på kontoret. Ladestationen har sit eget batteri, som har tilstrækkelig kapacitet til 3 fulde opladninger, mens du er på farten.
Med Travel Charger er du mere uafhængig af adgang til strømstik, fordi powerbanken i ladestationen har strøm nok til 3 fulde opladninger, før den skal genoplades.

Effektiv opladning med Rexton opladere til M-Core B-HP og B-P høreapparater

Kraftige høreapparater kræver en effektiv oplader. Opladerne anvender galvanisk ladning til hurtig og effektiv opladning. Rexton opladerne kan bruges til Rexton M-Core B-HP og B-P høreapparater, som er genopladelige bag-øret apparater med en brugstid på helt op til 61 timer på en enkelt opladning.

Den avancerede MotionCore teknologi i de nye M-Core B-HP og B-P høreapparater sikrer, at høreapparaterne automatisk genkender og tilpasser sig til din aktuelle lydsituation, så du kan forstå tale endnu bedre.

Rexton Oplader har mulighed for at lave en hurtig opladning på 30 minutter.

Find Rexton Oplader til M-Core B-HP her.

Find Rexton Oplader til M-Core B-P her.

Oplad og tør dine Rexton høreapparater

Rexton Charging Station en smart og praktisk oplader til dine høreapparater, der lynhurtigt oplader M-Core R-Li, M-Core B-li-M, M-Core CROS R-Li, M-Core CROS R, Stellar RIC 8C og Stellar M 8C høreapparatsmodeller. Opladeren er designet, som en lukket æske, der beskytter, transporterer og oplader dine høreapparater.
Opladeren kan bruges med USB-indgange, hvilket gør det nemt at oplade dine høreapparater hvor end du befinder dig. Sæt den i powerbank, bærbar computer eller blot en stikkontakt, og der er mange timers brug forude. På ferie og weekendture er det smart at have Rexton Charging Station med. Opladeren er lavet som en lukket station, der kan bruges til at opbevare og transportere dine høreapparater i.

Rexton Charging Station slukker når dine høreapparater er fuldt opladet, så du nemt kan oplade dine høreapparater om natten. Når du vil oplade dine høreapparater, skal du blot sætte dem i de matchende huller i opladeren. Når de sidder rigtigt, begynder opladningen og slukker igen, når dine høreapparater er fuldt opladet. Nu er du klar til en hel dags lytteoplevelse.

Undgå reparationer og forlæng levetiden af dine Rexton høreapparater

Rexton Smart Li-ion Power genoplader Rexton høreapparater med lithium-ion batterier. De genopladelige batterier er det bæredygtige valg, som skåner miljøet og som samtidig giver den mest optimale lytteoplevelse. Efter 4 timer er høreapparaterne helt opladet og giver 24 timers brug af høreapparatet. Opladeren slukker selv, når høreapparaterne er opladet, så den ikke bruger unødvendig strøm.
Rexton Smart Li-ion Power tørrer også dine høreapparater mens de oplades. Tørring fjerner fugten fra dine høreapparater som ophober sig i løbet af dagen. Det forlænger levetiden af selve høreapparatet og nedsætter antallet af bakterier omkring øret, så du ikke bliver generet af at bruge høreapparatet.
Det er nemt at bruge Rexton Smart Li-ion Power. Det eneste du skal gøre er at sætte dine høreapparater i opladeren. Høreapparaterne slukker automatisk når de sættes i opladeren og tændes automatisk, når de tages ud og er klar til brug. Rexton Smart Li-ion Power skåner miljøet, optimerer din tid og tager sig af høreapparatet på samme tid.

Oplad og tør dine Rexton høreapparater med Rexton Charging+ Station

Rexton Charging+ Station er en alsidig og praktisk oplader til dine høreapparater, designet til at sikre, at de altid er klar til brug. Den oplader hurtigt forskellige Rexton-modeller og inkluderer en tørrefunktion for at holde dine enheder fri for fugt.

Opladeren har et elegant, kompakt design, ideelt til både hjem og rejse. Den holder dine høreapparater sikkert på plads under opladningen og stopper automatisk, når de er fuldt opladet, hvilket forhindrer overopladning. Den indbyggede tørrefunktion hjælper med at opretholde optimal ydeevne ved at eliminere fugt.

For en pålidelig og bekvem opladningsløsning, vælg Rexton Charging+ Station. Sørg for, at dine høreapparater er beskyttet, opladet og klar til en hel dags brug, uanset om du er hjemme eller på farten.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye lader.
Skriv til vores mail info@japebo.dk eller i chatten, hvis du har nogle spørgsmål til vores ladere, høreapparater eller tilbehør hertil. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så de gode lydoplevelser kan starte.