Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 11 resultater

Køb et voksfilter til høreapparater fra de største brands

Bruger du høreapparat i din dagligdag? Så ved du måske også, at der findes et væld af forskelligt tilbehør til høreapparater, som kan være med til at gøre din hverdag lettere og mere bekvem. Af tilbehør findes der for eksempel et voksfilter til høreapparat. Og er det netop et voksfilter, du er på udkig efter? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af netop voksfiltre, hvorfor der også er et filter til ethvert behov. Du har altså rig mulighed for at finde det helt perfekte voksfilter til dine høreapparater lige her hos os, så gå endelig på opdagelse lige her på siden!

Derfor skal du jævnligt skifte voksfilter i dit høreapparat

Voksfiltre er en utrolig vigtig del af dit høreapparat. Det voksfilter, der sidder i dit høreapparat, beskytter nemlig apparatet fra at blive ødelagt af det ørevoks, dine ører helt naturligt producerer. Og af netop den grund er det også vigtigt, at du jævnligt skifter filter i dit høreapparat. Det er en helt naturlig del af plejen af dit høreapparat, men det sikrer ligeledes lydkvaliteten. Og når det så er sagt, så forlænger jævnlig udskiftning af dit voksfilter ligeledes levetiden af dit høreapparat. Er du således klar til at udskifte det voksfilter, der på nuværende tidspunkt sidder i dit høreapparat, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig både et Oticon voksfilter, et voksfilter til Bernafon høreapparater og meget, meget mere.

Et voksfilter beskytter høreapparatet mod ørevoks

Når det kommer til høreapparater, så er ørevoks din største fjende. Din ørevoks trænger nemlig ind i selve høreapparatet, og det gør, at lyden blive forringet – og dermed også volumen lavere. Det er dog også her, at et voksfilter kommer ind i billedet. Din ørekanal vil nemlig altid producere ørevoks, og nogle producerer bare mere end andre. Med et voksfilter i dit høreapparat, vil du dog have mulighed for at forhindre, at din ørevoks trænger ind i selve høreapparatet – og således bliver lyden i apparatet heller ikke forringet. En god idé som bruger af høreapparat er dog altid jævnligt at fjerne overskydende ørevoks i øret, og den bedste måde at fjerne ørevoks på er at bruge et lille stykkes toiletpapir på tippen af fingeren – ikke med en vatpind!

Stort udvalg af voksfiltre hos Japebo

Her hos Japebo tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af voksfiltre til høreapparater, og tør derfor næsten også godt garantere, at du finder det helt perfekte voksfilter til dit høreapparat lige her hos os. Vælger du desuden at købe et nyt voksfilter til dit høreapparat her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at bestille de helt perfekte voksfilter hjem til dit høreapparat, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af voksfiltre til høreapparater her på siden, og find det helt perfekte af slagsen allerede i dag!

Vi sælger voksfiltre fra de største brands inden for høreapparater:

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Japebo går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af dit nye voksfilter. Er du desuden i tvivl om, hvilken type voksfilter der passer til netop dit høreapparat, eller har du andre spørgsmål til vores filtre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på info@japebo.dk. Vi hjælper dig ligeledes med tilslutning eller vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig!