Viser alle 3 resultater

20439700
59,00 kr
15492400
79,00 kr
18595900
65,00 kr

ReSound voksfilter

Hos Japebo tilbyder vi kvalitetsudstyr til dit høreapparat. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af voksfiltre til høreapparater, og mangler du derfor det perfekte ReSound filter til dit apparat? Så er du kommet til det helt rette sted. Et ReSound filter er nødvendigt for at øge din lydoplevelse og sørge for at du kan have glæde af dit høreapparat så længe som muligt, og derfor skal det skiftes ud engang i mellem. Det er vigtigt, at du får fat i det helt rigtige ReSound filter, som passer til dit apparat, og derfor bør du tage et kig på vores store udvalg.

Skift dit voksfilter for bedre hørelse

Din ørekanal producerer ørevoks, som kan tilstoppe øreproppen. Derfor er ørevoks et af de største problemer, når det kommer til høreapparater. De fleste høreapparater leveres med et filter eller lignende, der forhindrer voksen i at trænge ind i apparatet. Dette filter har dog brug for at blive udskiftet en gang i mellem, og derfor skal du sørge for at få et nyt filter i, når det gamle har været brugt for længe. Dette kan du typisk gøre selv, men er du i tvivl, bør du tage kontakt til din hørespecialist, således du ikke ødelægger dit høreapparat. Udskiftning af dit ReSound filter en gang i måneden er din garanti for den mest optimale hørelse med dit høreapparat.

Specialister inden for den perfekte hørelse

ReSound er markedsført af GN Hearing Danmark, som leverer intelligente høreløsninger, som giver dig mulighed for at høre mere, gøre mere og være mere end, du troede, var muligt. Her er omdrejningspunktet for virksomheden mennesker med høretab, da man ønsker at hjælpe folk med at genopdage hørelsen, så de kan leve rige, aktive og tilfredsstillende liv. ReSound har altid været forrest, når det kommer til den teknologiske udvikling og står bl.a. bag verdens første Made for iPhone høreapparat med direkte lydstreaming i stereo. ReSound er også de første til at levere 2,4 GHz teknologi i høreapparater. Med ReSound er du altså garanteret et innovativt produkt, som med garanti forbedrer din livskvalitet.

Vælg det helt rigtige ReSound filter

Hos Japebo er der garanti for, at du finder lige præcis det ReSound filter, som du står og mangler til dit høreapparat. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert apparat blandt det store udvalg, som både byder på filtre til apparater fra Oticon, Interton, Beltone og meget mere. Med et GN voksfilter har du eksempelvis mulighed for at erstatte cerustop i ReSound, Beltone og Interton høreapparater. Et NoWax filter kan også anvendes i mange forskellige typer høreapparater og bør udskiftes minimum hver 4. uge eller en gang om måneden for at holde ørevoks og fugt ude af højtaleren på høreapparatet. Dette er nemlig din garanti for et langtidsholdbart apparat, som fungerer præcis, som det skal. Der er altså masser at vælge i mellem, men fælles for dem alle er, at de sikrer dig den bedste lydoplevelse og rengøring af høreapparatet. Jævnlig udskiftning sikrer længere levetid af dit apparat og forhindrer reparationer af det. Der er altså god grund til at have et lille lager af ReSound filter til høreapparatet og skifte det jævnligt.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at levere kvalitetsudstyr til høreapparater har vi hos Japebo også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Kontaktoplysninger finder du nedenfor, hvor der er mulighed for at ringe og skrive. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, samt hvornår du kan få fri fragt. Du kan bl.a. også læse om vores fortrydelsesret, handelsbetingelser, returnering samt persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine behov og ønsker, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.