Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 4 resultater

Rexton voksfiltre

Hos Japebo tilbyder vi tilbehør til alle slags høreapparater. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af voksfiltre, og mangler du derfor nye voksfiltre til dit høreapparat? Så er du kommet til det helt rette sted. Et Rexton voksfilter findes i mange forskellige typer, og derfor er det vigtigt, at du finder dem, der opfylder dine krav og passer præcis til dit høreapparat. Med et Rexton voksfilter opnår du den bedste lydoplevelse samt en utrolig behagelig og frisk følelse, når du skifter dit voksfilter. Du sørger samtidig for, at dit høreapparat kan holde i mange år, da et voksfilter forhindrer fremmedlegemer i at komme ind i dit apparat.

Udskiftning af Rexton voksfilter

Så snart man mister noget af hørelsen, bliver hverdagen en stor udfordring. Hørelsen forværres desværre for langt de fleste enten i en tidlig eller sen alder. Netop derfor bruger utrolig mange mennesker høreapparat i dag, hvilket de også har kæmpe glæde af. Hørelsen er nemlig med til at bibeholde en vis livsglæde. I dag er høreapparater så velfungerende og nærmest usynlige, og så sørger de for, at du kan høre alt og alle omkring dig. Denne smarte teknologi kræver dog noget vedligeholdelse og udskiftning af tilbehør for at fungere helt optimalt. Dette gælder også for voksfiltre. Et Rexton voksfilter beskytter høreapparatet mod fremmedlegemer og sikrer derfor din hørelse. Et Rexton voksfilter anbefales at blive skiftet minimum hver 4. uge, for at du kan opnå den bedst mulige lydoplevelse.

Vægt på holdbarhed og pålidelighed

Målet for Rexton er at udvikle og levere automatiske og pålidelige høreapparater, der virker. Man tror på, at hver enkelt skal have de bedste muligheder selv med hørenedsættelse. Siden 1955 har Rexton derfor arbejdet på at udvikle og producere pålidelige høreapparater, der kan bruges hver dag – hele tiden. De kan klare alle udfordringer og indeholder den mest avancerede teknologi med en masse fordele for dig med hørenedsættelse. Hos Rexton lægger man vægt på sikkerhed, holdbarhed og pålidelighed, og derfor kan du med stor fordel stole på dem. Du er garanteret teknologi på højeste plan, som du kan have glæde af i meget lang tid.

Vælg det perfekte Rexton voksfilter

Hos Japebo er der garanti for, at du finder lige præcis det Rexton voksfilter, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg. Du kan eksempelvis vælge Signia miniRecieverWax Guard, der sikrer den mest optimale lyd ved at forhindre voks tilstopning. Denne minimerer altså risikoen for, at dine høreapparater bliver tilstoppet af partikler. Voksen i højtaleren er nemlig den hyppigste årsag til reparationer eller udskiftninger af højtalerenheden. Du kan også vælge et QuickGuard voksfilter, som er det perfekte Rexton voksfilter til i-øret enheder. Dette Rexton voksfilter er placeret ved lydudgangen på det formstøbte i-øret høreapparat eller på den formstøbte øreprop og giver optimal beskyttelse mod fremmedlegemer. Uanset hvilket Rexton voksfilter du vælger, er de alle sammen nemme at udskifte med de tilhørende værktøjer. Du kan altså med stor fordel udskifte dit Rexton voksfilter, hvis du ønsker at have glæde af dit høreapparat i lang tid.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde tilbehør til alle slags høreapparater har vi hos Japebo også et ønske om at tilbyde vores kunder en pålidelig, effektiv og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På vores hjemmeside kan du også læse om vores leveringstider og priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret, returnering samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.