Viser alle 4 resultater

Beltone trådløst tilbehør

Tag et kig i vores udvalg af trådløst tilbehør til dit Beltone-høreapparat. Vi har et stort udvalg af forskelligt udstyr, som gør hverdagen nemmere og lydoplevelserne med høreapparat bedre. Det er bare op til dig at vælge, hvilken form for trådløst tilbehør, du vil investere i. Vi har tilbehør for enhver smag.

Trådløst tilbehør til høreapparater fra Beltone

Her på siden finder du vores sortiment af trådløst tilbehør til høreapparater fra Beltone. Deres trådløse tilbehør er udviklet af danske GN, som også producerer høreapparater fra mærket ReSound. Det trådløse tilbehør er markedsført under navnet ”ReSound Unite”, men det ændrer ikke på, at tilbehøret passer til Beltones høreapparater. Du kan finde alt fra fjernbetjeninger til mikrofoner fra ReSound hos os, så det er bare at udforske sortimentet.

Gør samtalerne nemmere med mikrofoner til Beltone

Hvis du ønsker at åbne op for en helt ny verden af lydoplevelser i samtalesituationer, så er det mikrofonerne, du skal kigge nærmere på. ReSounds Micro Mic er, som navnet antyder, en lille mikrofon, der sættes på tøjet af den person, du gerne vil tale med. Stemmen fra mikrofonen sendes direkte til dit høreapparat. Samtidig eliminerer mikrofonen baggrundsstøj, dårlig akustik m.m., så du kan få så god en lyd som muligt. Nu behøver du ikke længere have besvær med at deltage i samtaler eller høre, hvad der bliver sagt.

Vi forhandler også ReSounds Multi Mic, der er en videreudvikling af Micro Mic. Mikrofonen kan, udover at sættes på én samtalepartners tøj, også bruges som bordmikrofon, hvilket er særlig smart i forbindelse med store familiearrangementer, eller når der er en flok venner på besøg. Udover at kunne give dig mulighed for at deltage i samtaler, kan mikrofonen også fungere som mellemled til Teleslynge, FM-systemer og lydkilder via et mini-jack stick.

Køb streamere og fjernbetjeninger her

Er du vild med film og serier, men er du træt af ikke at kunne få den fulde lydoplevelse, så kan du finde dit rette tilbehør her. Vi forhandler nemlig en tv-streamer fra ReSound, som kan sende lyden fra dit tv, computer eller anlæg direkte til dit høreapparat. Hvis du holder af at foretage praktiske gøremål med musik i ørerne, så kan streameren også hjælpe dig med det. Streameren har en rækkevidde på 7 meter, så du har frihed til at bevæge dig rundt i hjemmet til lyden af musikalske toner.

Vi har også ReSounds Unite Phoneclip+ her på siden, der giver dig mulighed for at tale i telefon, uanset hvor du befinder dig. Ved hjælp af Bluetooth kan der blive overført lyd fra hvilken som helst telefon til dit høreapparat. Telefonclippen kan også bruges som fjernbetjening til dit høreapparat, så du kan skifte mellem dine programmer eller justere lydstyrken. Se også ReSound Unites lille og smarte fjernbetjening, der også kan justere lydstyrken og skifte programmer på dit høreapparat – samtidig med, at den fungerer som en fjernbetjening til lydstreamere i dit hjem. Vi har alt det, du har brug for dit til Beltone-høreapparat.

Find dit trådløse tilbehør hos Japebo.dk

Hos Japebo.dk har vi også en lang række andet udstyr til høreapparater fra Beltone, du kunne være interesseret i. Vi har nemlig alt fra lydkupler og tynde lydslanger til alt det, du har brug for til vedligeholdelse af høreapparater. Husk at du foruden trådløst tilbehør til Beltone-høreapparater også kan få trådløst tilbehør til andre mærker end Beltone hos os. Du kan bl.a. finde tilbehør til høreapparater fra Siemens, Interton og Phonak, der ligesom Beltone ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Køb trådløst tilbehør til dit høreapparat i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores trådløse tilbehør fra Beltone eller vores øvrige tilbehør, skal du bestemt ikke holde dig tilbage med spørgsmål. Vores hørespecialister sidder klar til at hjælpe dig på vores mail info@japebo.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.