Viser et enkelt resultat

Mikrofonfiltre

Skidt og snavs fra dine ører og omgivelser er den mest hyppige årsag til, at der opstår skader på dine høreapparater. Dine høreapparater udsættes for fugt og støv fra dine omgivelser, som kan påvirke dine høreapparater. Mikrofonen er essentiel for kvaliteten af lyden og bliver den udsat for skadelige partikler fra dine ører, påvirker det lyden du modtager hver eneste dag. Derfor er det en god investering at bruge et mikrofonfilter, som effektivt beskytter mikrofonerne til dine høreapparater.

Beskyt din mikrofon og bevar den høje lydkvalitet

Mikrofonen opfanger lyde fra dine omgivelser og sender dem videre til dine ører. Mikrofonen i dit høreapparat sidder et udsat sted, når det handler om at beskytte sit høreapparat. Derfor er det vigtigt at beskytte mikrofonindgangen med et mikrofonfilter.   Mikrofonfiltrene er designet til at forhindre fremmedlegemer fra at sætte sig i mikrofonindgangen, hvilket er en af de hyppigste årsager til fejl på i-øret høreapparater. Ved at skærme dine høreapparater for partikler mindsker du antallet af reparationer over hele høreapparatets levetid. Lige så vigtigt – du bevarer den naturlige lyd fra dine omgivelser, og sikrer den gode lydkvalitet, som dine mikrofoner opfanger og sender videre til dine ører. Filtrene skærmer nemlig mikrofonen mod snavs, fugt og ørevoks, som kan påvirke høreapparatets lyd.

Udskiftning af mikrofonfilter

Når dine høreapparater udsættes for støv, kan du opleve at lyden forandrer sig. Hvis du oplever, at kommunikationen bliver vanskeligere og lydkvaliteten bliver mindre skarp end normalt, skal du udskifte dine mikrofonfiltre. Retningsbestemmelsen af lyden kan også være sværere og generelt bliver lyden fra dine høreapparater mindre tydelig, hvis mikrofonfiltrene skal skiftes. Det anbefales derfor at udskifte mikrofonfiltrene regelmæssigt minimum hver 6. til 8. uge.

Jævnlig udskiftning af mikrofonfiltrene beskytter dine høreapparater mod snavs og fugt, som kan påvirke lyden i dit høreapparat. Derfor kan du være sikker på at lydkvaliteten altid er på samme niveau, som da du købte dine høreapparater. Det er meget nemt at udskifte mikrofonfilteret med det lille værktøj, som følger med, når du bestiller et mikrofonfilter.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye oplader. Er du i tvivl om hvilken oplader du skal vælge, er du altid velkommen til at kontante os. Skriv en mail på info@japebo.dk eller skriv til os i chatten.