Viser alle 7 resultater

Trådløst tilbehør fra ReSound

Vælg det ReSound tilbehør, der passer til din livsstil herunder.

Hos Japebo forhandler vi et bredt udvalg af trådløst tilbehør til høreapparater fra ReSound, der gør din høreoplevelse som hørehæmmet endnu bedre. Alt tilbehør og vedligehold er udviklet til problemfrit at samarbejde med dine ReSound høreapparater, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dig ethvert lydmiljø og udfordrende høresituationer, så du netop hører de lyde, som du ønsker at høre.

ReSound bestræber sig på at være eksperter inden for audiologi og producent af høreapparater, hvorfor virksomheden har et stort fokus på forskning og innovativ udvikling.

ReSound trådløst tilbehør til høreapparater

Det trådløse tilbehør er udviklet til at hjælpe dig i alverdens hverdagssituationer. Uanset om du gerne vil få mere ud af dine samtaler til hyggelige middage, følge bedre med i tv-udsendelser eller ledsage børnebørnene på eventyr. Med trådløst tilbehør kan du opnå en mere naturlig høreoplevelse, hvor du bliver mere opmærksom på det, der foregår omkring dig, og på den måde blive mere nærværende og fokuseret på det du vil høre.

De mange trådløse muligheder fra ReSound giver dig blandt andet diskret og direkte streaming, kontrol og personalisering af dine ReSound høreapparater. Her er Micro Mic er et perfekt eksempel på trådløst tilbehør, der kan gøre en mærkbar forskel. ReSound Micro Mic er en trådløs mikrofon, der kan hjælpe i de fleste situationer, hvor du ønsker at kommunikere optimalt med en anden person. Du sætter nemlig blot den lille mikrofon på tøjet af den person, du ønsker at høre, og så vil du opleve, at lyden går klart igennem. I frit udsyn fungerer den faktisk helt op til 25 meters afstand.

Andre eksempler på tilbehør, der kan forbedre hverdagen for enhver ReSound høreapparatbruger, er Unite TV Streamer og Unite Phone Clip. Med Unite TV Streamer tilbehøret kan du streame lyden fra dit fjernsyn direkte til høreapparatet. Så undgår du at skulle skrue unødigt højt op for fjernsynet, hvilket forbedrer oplevelsen, når du ser udsendelser og film i selskab med andre. Unite Phone Clip streamer derimod lyden fra din mobiltelefon til høreapparatet. Det betyder at du kan høre samtalen markant bedre og samtidig besvare opkald uden at skulle tage din telefon op af lommen.

Høreapparat tilbehør, der giver mere naturlige høreoplevelser

Hos Japebo forhandler vi tilbehør til høreapparater, der giver mere naturlige høreoplevelser til personer med høretab i alle aldre. Her på siden finder du et bredt udvalg af trådløst tilbehør fra ReSound. Vi fører naturligvis alle de mest populære produkter, hvorfor du helt sikkert vil kunne finde netop det tilbehør, som du lige står og mangler til dit ReSound høreapparat.

Er du i tvivl om, hvorvidt ReSound trådløst tilbehør er noget for dig, må du hjertens gerne kontakte os for kyndig vejledning. Du kan henvende dig på flere måder. Enten direkte i chatten her på siden eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.