Viser alle 3 resultater

1.299,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
1.299,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
1.699,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

ReSound ladere

Her finder du alt i opladere til opladning af dine ReSound høreapparater.

Er du en erfaren bruger af GN ReSound høreapparater og leder du efter en ny oplader? Her på siden kan du blive klogere på vores ReSound ladere. Hos Japebo finder du forskellige ladere til dine ReSound høreapparater, som passer til netop dit behov.

Hurtig opladning

ReSound Desktop Charger C-3 er en ladestation uden låg og kan oplade genopladelige ReSound Key høreapparater. Du skal blot placere dine høreapparater i opladeren, og derefter starter opladningen automatisk. Den automatiske slukkefunktion beskytter dine høreapparater, og du kan trygt efterlade dem i ladestationen natten over. Når opladningen er slut, slukker opladeren også automatisk. Du kan med fordel sætte dine høreapparater i opladeren om aftenen, så de er klar til brug næste morgen. Ved en opladningstid på kun 3 timer har du strøm til hele 25-30 timers lydoplevelse.
Derudover har ReSound Desktop Charger en hurtig opladningsfunktion, så du kan have næsten 3 timers strøm med kun 10 minutters opladning. Derudover er denne oplader designet til at passe perfekt til din indretning grundet dens slanke og moderne design.

En simpel opladeløsning

ReSound One Standard Oplader er en opladeløsning til dine genopladelige ReSound One høreapparater. Du skal sætte opladeren til stikkontakten, og derefter placere dine høreapparater i laderen. Ved kun 4 timers opladning af dine høreapparater har du strøm til 30 timers brug. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm i hverdagen. Her får du både en nem og effektiv oplader, som du kan bruge til hjemmet eller kontoret.

Suppler med en ekstra oplader fra ReSound

Du kan supplere din ReSound One Standard Oplader med én eller flere andre opladere fra ReSound, som du kan have stående på kontoret eller have i sommerhuset. Så er du sikret unik fleksibilitet i din hverdag. Du kan f.eks. supplere din Standard Charger med en ReSound One Premium Charger. Det er en oplagt mulighed for dig, hvis du er meget spontan eller hele tiden på farten.
ReSound One Premium Charger til genopladelige ReSound One høreapparater oplader dine høreapparater, så de holder hele dagen. Kapaciteten på det indbyggede batteri rækker til cirka 3 opladninger af høreapparaterne. Når du indsætter dine ReSound One høreapparater viser små LED lysdioder statussen for den igangværende opladning. Opladeren har sin egen lille powerbank, så du ikke behøver at sætte den i stikkontakten hver gang. Resound Premium Charger fungerer samtidig som et robust etui, som opbevarer dine høreapparater.

Dette transportable etui giver dig mulighed for at du kan genoplade dine ReSound One høreapparater hvor som helst, hvilket gør den uundværlig på f.eks. en aktiv weekendtur.

Til dig på farten

ReSound Quattro Charger Premium er en mobil oplader til høreapparatet ReSound Linx Quattro med de miljøvenlige lithium-ion-batterier. Den er derfor ideel hvis du skal på ferie eller ture, hvor du ikke altid er sikker på at være i nærheden af en stikkontakt. Med en opladning lige ved hånden, kan du bekymringsfrit drage ud på nye eventyr og være sikker på, at du får hver en lydoplevelse med.

Den har selv et indbygget batteri, der gør, at du kan oplade dine høreapparater udenfor rækkevidde af en stikkontakt. Den er derfor god at tage med på ferier eller ture, hvor det er rart altid at have opladede høreapparater, men hvor opladning via strømledning ikke altid er mulig.

Kontakt os

Hos Japebo går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye oplader.
Er du i tvivl om hvilken oplader du skal vælge, er du altid velkommen til at kontante os. Skriv en mail på info@japebo.dk eller skriv til os i chatten.