Viser alle 6 resultater

Trådløst tilbehør til Signia høreapparater

Gå på opdagelse i vores udvalg af trådløst tilbehør til høreapparater fra Signia og find dine favoritter. Vi har tilbehør til enhver smag – lige fra smarte fjernbetjeninger, der gør det nemt at indstille lyden i dit høreapparat, til tv-transmittere, som giver dig mulighed for at se film og serier med den optimale lydoplevelse i høreapparatet.

Trådløst tilbehør fra Signia

Hos Japebo har vi alt det trådløse tilbehør fra Signia, du har brug for til dit høreapparat. Med vores tilbehør får du lidt ekstra luksus i hverdagen, så du kan få det optimale ud af dit høreapparat. Når du først har prøvet vores trådløse tilbehør, vil du have svært ved at slippe det igen. Så hvis du ikke vil gå ned på udstyr, når det gælder dit høreapparat, har vi sørget for det hele her på siden. Køb trådløst tilbehør fra Signia i dag.

Fjernbetjeninger til dit høreapparat

Ønsker du en fjernbetjening, der nemt og diskret kan indstille lyden på dit høreapparat, når du har behov for det? Så skal du kigge nærmere på vores fjernbetjeninger EasyPocket og miniPocket. Med EasyPocket og miniPocket finder du alt det, dit høreapparat har at tilbyde lige ved hånden. EasyPocket har store knapper, så den er nem at betjene for enhver, mens miniPocket er på størrelse med en bilnøgle, så du uden besvær kan have den i lommen.

Du kan også få EasyTek hos os, som er en kombineret streamer og fjernbetjening, der streamer lyd fra dit tv, mobiltelefon eller andre lydkilder direkte til dit Siemens eller Signia-høreapparat. Lyden afspilles i ægte stereo og vil give dig en uovertruffen lydoplevelse hver gang.

Mikrofoner og transmittere for bedre lyd

Har du ofte været på konferencer, hvor det har været svært at høre, hvad der bliver sagt pga. støjniveauet? Så tag et kig på vores VoiceLink-mikrofon, der forbindes til vores miniTek. Mikrofonen kan gives til taleren ved konferencen, så lyden fra mikrofonen går direkte ind i dit høreapparat. Gå aldrig mere glip af vigtige taler.

Her på siden har vi også transmittere, der gør din lydoplevelse bedre, når du ser tv. Se vores tv-transmitter, der kan forbinde Siemens- og Signia-høreapparater trådløst med de nyeste tv-apparater. Vi kan også tilbyde en tek-transmitter, som tilsluttes dit nuværende tv og fører lyden fra din enhed trådløst til dit høreapparat. Det er bare op til dig at vælge, hvad der passer bedst til dig.

Vi har tilbehør til høreapparater

Hos Japebo har vi en bred vifte af tilbehør til dit høreapparat fra de førende brands på markedet, bl.a. Bernafon, Resound og Widex. Foruden trådløst tilbehør kan du få alt fra domes og receivere til voksfiltre og tynde lydslanger hos os. Vi har alt det tilbehør, du skal bruge til dit høreapparat.

Hvis du har spørgsmål til vores trådløse tilbehør fra Signia eller vores store sortiment af øvrigt tilbehør til høreapparater, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til vores mail info@japebo.dk. Vores hørespecialister sidder klar til at hjælpe dig, så du kan vælge det rigtige tilbehør.