Viser alle 4 resultater

Signia Batterier

Høreapparater bidrager til en nemmere hverdag med optimal hørelse, men hvad nytter det, hvis dit høreapparat ikke har et batteri, som sørger for, at høreapparatet virker? Nedenfor finder du vores gode udvalg af batterier til dine Signia-høreapparater, der dækker dig ind i enhver situation, hvis uheldet skulle være ude, og høreapparaterne løber tør for strøm. Køb batterier til dit høreapparat fra Signia i dag.

Batterier til høreapparater fra Signia

Hos Japebo.dk kan du få et væld af batterier fra Signia. Signia er et innovativt brand, som sikrer dig en uovertruffen lydoplevelse hver gang. Gå ikke på kompromis, når det gælder lyd i din hverdag, og vælg batterier til dit høreapparat fra Signia. Du vil bestemt ikke fortryde at investere i batterierne fra Signia, som fås i flere forskellige størrelser. Ikke alle mennesker har den samme hørenedsættelse – derfor har vi et batteri til ethvert behov.

Signia-batterier sørger for god lyd hver dag

Her på siden forhandler vi batterier i forskellige størrelser, så de fleste kan være med uanset størrelse på høreapparat. Vi forhandler Signia-batterier i standardstørrelserne 10, 13 og 312, så du helt sikkert kan finde det ideelle for dig. Batterierne er farvekodede i gul, orange og brun, så det er nemt for dig at finde den størrelse, der passer til dit høreapparat, uanset hvor du handler. Se også vores Knapcellebatterier, som er særligt velegnede til Widex RC-Dex-fjernbetjeninger eller Phonak Roger-fjernbetjeninger.

Husk at slukke for dit høreapparat, når du ikke bruger det – så holder batteriet længere. Batterier kan desuden ikke tåle fugt, så tør det af, hvis det er blevet vådt efter en tur i fitness eller grundet silende regnvejr. Beskyt batterierne til dit høreapparat og få bedre lyd og længere holdbarhed.

Tilbehør til dit Signia-høreapparat

Foruden vores batterier til høreapparater fra Signia forhandler vi en lang række andet tilbehør, du ikke kan undvære til dine Signia-høreapparater. Kig nærmere på vores trådløse tilbehør, så du ikke går ned på udstyr, der kan forbedre lydkvaliteten, når du ser film og serier eller skal høre en tale til en konference. Vi har også alt lige fra lydkupler og receivere til voksfiltre og produkter til vedligeholdelse af høreapparater. Vær helt dækket ind med tilbehør – og find alt du har brug for hos Japebo.dk.

Japebo.dk – din forhandler af tilbehør til høreapparater

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores udvalg af batterier fra Signia, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Skriv til vores mail info@japebo.dk. Vores hørespecialister sidder klar til at hjælpe dig, så du kan finde det produkt fra Signia, der passer bedst til dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.