Viser alle 5 resultater

370-40-110-00
49,00 kr
370-40-120-02
49,00 kr
370-40-130-04
49,00 kr
2 800 1300 000
40,00 kr

Bernafon batterier

Her på siden kan du finde vores store udvalg af batterier til Bernafon-høreapparater, så din gode lydoplevelse aldrig behøver at stoppe. Batterier er en uundværlig del af det at have høreapparat, som man ikke skal gå på kompromis med. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og find den størrelse, der passer til dit høreapparat.

Batterier til høreapparater fra Bernafon

Hos Japebo kan du få et godt sortiment af batterier specielt designet til høreapparater fra schweiziske Bernafon. Bernafon har udviklet høreapparater i mere end 60 år og stræber hele tiden efter at skabe autentiske lydoplevelser for deres kunder, så de kan give ekstra værdi i hverdagen. Høreapparaterne kan ikke stå alene, og derfor har vi selvfølgelig samlet et udvalg af batterier her på siden, som er velegnede til Bernafons høreapparater.

Bernafon-batterier fås her

Når du køber batterier til dit Bernafon-høreapparat hos os, kan du vælge mellem forskellige varianter. Vi har nemlig batterier fra Bernafons eget mærke, ligesom vi har knapcellebatterier, der er velegnet til fjernbetjeninger eller andre hjælpemidler til dit høreapparat. Batterierne fra Bernafon fås i 3 forskellige størrelser, nemlig standardstørrelserne 10, 13 og 312. Størrelserne er inddelt brugervenligt i farverne gul, orange og brun, så du kan finde den rette størrelse nemt og hurtigt.

Batterier til høreapparater varer ikke for evigt og skal skiftes ud regelmæssigt. Derfor er det et godt råd altid at medbringe ekstra batterier, når du er på farten, så du ikke risikerer at stå uden et høreapparat, der virker. De fylder minimalt og kan nemt være i en pung, en lille taske eller sågar i en lomme.

Andet tilbehør til høreapparater fra Bernafon

Er du på udkig efter andet tilbehør til dit høreapparat fra Bernafon, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Vi har nemlig alt, du har brug for til dit høreapparat. Kig nærmere på vores udvalg af bl.a. trådløst tilbehør, domes og receivere, som du ikke kan undvære til dit høreapparat. Vi hos Japebo.dk sørger for, at du ikke skal mangle noget for at få den optimale lydoplevelse i hverdagen. Med Bernafons tilbehør behøver du aldrig at gå på kompromis med lyden fra dit høreapparat igen, og du vil have svært ved at undvære det, hvis du først prøver det.

Japebo.dk står klar til at hjælpe dig

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores batterier fra Bernafon eller Bernafons øvrige produkter. Dette kan du gøre ved at skrive til vores mail info@japebo.dk. Vi er autoriseret forhandler af alle produkterne i vores netbutik, så du kan være sikker på at få hjælp af medarbejdere med en høj faglig ekspertise, når du kontakter os. Vi ser frem til at hjælpe dig.