Viser alle 4 resultater

Voksfilter til Oticon høreapparater

Hos høreshoppen Japebo.dk finder du voksfiltre til flere af høreapparaterne fra Oticon, som er en af verdens førende producenter indenfor høreapparater og tilsvarende tilbehør. Oticon har siden 1904 altid været først, når det kom til den teknologiske udvikling af avanceret audiologi, hvilket også gør dem særdeles populære blandt mange høreapparatbrugere.

Ørevoks er en af de største problemer, hvad angår høreapparater, da det trænger ind i selve høreapparatet og forringer lyden ved at gøre volumen lavere. Her er voksfiltret en ideel løsning. Din ørekanal vil altid producere ørevoks, og voksfiltret vil forhindre, at lyden i dit høreapparat bliver dårlig pga. det. De fleste høreapparater leveres med et filter eller lignende, dog vil disse med tiden blive tilstoppet, især hvis de ikke bliver vedligeholdt. I vores sortiment vil du både finde voksfiltre til ITE-høreapparaterne og BTE-høreapparaterne.

Vi sælger bl.a. følgende Oticon filtre til høreapparater:

  • Oticon Prowax
  • Oticon Prowax Minifit
  • Oticon Waxstop
  • Nowax filter

Hvad gør du ved et blokeret voksfilter?

Ved et blokeret voksfilter er der ikke andet for end at udskifte filteret. Hvis du ikke selv har lært at skifte det, kan du bede din tilpasser om at give dig instruktioner, så du selv kan gøre det. Sammen med Oticon anbefaler vi altid, at du dagligt vedligeholder dine høreapparater samt bruger de dertil indrettede værktøjer i forhold til den givne models brugsanvisning, så blokeringen ikke sker.

Hvis du er tvivl, så vent til, at du kan få den rette hjælp fra en specialist, så du ikke på uheldigvis får beskadiget dit høreapparat eller decideret ødelagt den.

Sådan udskifter du et voksfilter

Hvordan du udskifter et voksfilter kan variere mellem Oticons modeller, derfor vil vi altid anbefale, at du læser brugsanvisningen igennem bare for at være sikker. Men umiddelbart udskifter du et filter ved:

  1. At fjerne redskabet fra skallen. Redskabet skulle gerne have 2 holdere, et med det nye filter og et, hvormed det gamle kan fjernes.
  2. Tryk dernæst den holder, der fjerner voksfilteret ind i det eksisterende voksfilter og fjern dette fra høreapparatet.
  3. Derefter skal du trykke det nye filter ind i høreapparatet.
  4. Nu kan du blot smide det brugte redskab væk og du har hermed udskiftet voksfilteret.

Er du stadig i tvivl om, hvilket voksbeskyttelsessystem du skal anvende i dine høreapparater eller hvordan du udskifter systemet, skal du ikke tøve med kontakte os. Du kan kontakte os direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel om alt indenfor voksfiltre og andet tilbehør til høreapparater.

Se også vores udvalg af Oticon batterier og Oticon tilbehør.