Viser et enkelt resultat

Unitron

Alt i Unitron høreapparat tilbehør og vedligeholdelse

Unitron blev etableret i 1964 og har hovedkontor i Canada, men findes i over 70 lande og er en global virksomhed. Der er tilknyttet over 100 audiologiske eksperter, der sikrer, at Unitron altid kan være på forkant med udviklingen.

Høreapparater er altid blevet designet med brugeren i fokus. Denne brugerbevidste filosofi har ført til flere designpriser og gjort Unitron ledende inden for design af høreapparater.

Hos Japebo finder du alt, hvad du skal bruge for optimalt at vedligeholde dine Unitron høreapparater. Du finder også alt det trådløse tilbehør, der findes til at gøre dit Unitron høreapparat endnu bedre.

Unitron trådløst tilbehør

Alt trådløst tilbehør fra Unitron er naturligvis udviklet specifikt til at fungere med dit Unitron høreapparat. Når du kombinerer dit høreapparat med det trådløse tilbehør, kan det føre til en direkte forbedring af livskvaliteten. Når kommunikationen bliver lettere, vil du få mere ud af sociale arrangementer igen.

Med uMic mikrofonen kan du eksempelvis høre din samtalepartner klart og tydeligt igen. Selv i støjende miljøer som f.eks. i offentlig transport eller under et restaurantbesøg. Unitron uMic mikrofonen streamer ganske enkelt lyden direkte til dine høreapparater. Du skal blot sætte mikrofonen på din samtalepartner. Dette gør du ganske enkelt med den indbyggede clips eller med en halssnor.

Stream lyden fra tv og mobiltelefon til dit høreapparat

Den smarte uStream er det ideele all-round tilbehør til dine høreapparater. Med Unitron uStream kan du streame lyd fra tv, mobiltelefon, tablets og din PC direkte til høreapparatet. Kort sagt kan du streame lyd fra alle Bluetooth enheder, så du kan også høre musik direkte i høreapparaterne.

Dine høreapparater bliver reelt omdannet til et trådløst headset. Samtidig sikrer uStream, at du kan bruge din mobiltelefon håndfrit, hvilket bare er endnu en fordel ved dette tilbehør.

Vil du have hjælp til at justere dine høreapparater i løbet af dagen, så skal du have fat i en fjernbetjening som Unitron Smart Control. Den er lille og diskret, men sikrer en nem og ligetil adgang til justering af høreapparatets vigtigste funktioner. Du kan eksempelvis justere lydstyrken eller gennemføre et programskift.

Smart Control fungerer med de fleste høreapparater. Alt efter hvilket høreapparat, du bruger, er der oven i købet mulighed for endnu flere funktioner.

Husk at vedligeholde dit høreapparat

Desværre glemmer mange høreapparatbrugere at vedligeholde deres høreapparater. Men hvis du skal have mest muligt ud af dem, så er vedligeholdelsen altafgørende. Det gælder både det helt lavpraktiske med altid at have ekstra batterier liggende, men også rengøring af dit høreapparat. Vi har et omfattende sortiment af produkter til både rengøring og vedligeholdelse af Unitron høreapparater.

Har du spørgsmål om tilbehør til – eller vedligeholdelse af – dit Unitron høreapparat, så kan du kontakte os på vores mail info@japebo.dk. Vi er autoriseret forhandler af alle de produkter, vi har i vores netbutik, så du kan være sikker på at få kompetent vejledning af vores hørespecialister, når du kontakter os.