Betingelser

Handels- og fragtbetingelser

 

Virksomhedens juridiske navn: Ib Trading IVS
Selskabsform: IVS
CVR-nummer: 37759392
Etableringsår: 2016
Administrativ adresse: Trommevej 1. – DK-4200 Slagelse

 

Tilpasningsklinik: Fabrikken, Ndr. Ringgade 59, 4200 Slagelse

Salg generelt
Høreshoppen Japebo.dk er autoriseret forhandler af alle produkterne i netbutikken. Vi er bemandet af uddannede hørespecialister med mange års erfaring i tilpasning af høreapparater og rådgivning omkring trådløst tilbehør.


Priser
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Vi trækker først beløbet, når vi har vished om, at varen er sendt fra vores lager eller distributør.

 

Transaktionsgebyr overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

 

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.
 
Afgivelse af ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Høreshoppen Japebo.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer du har bestilt.

 

Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Høreshoppen Japebo.dk, kan annulleres ved at kontakte os via e-mail info@japebo.dk, på chat eller på telefon: 80 20 80 90

 

Er varerne pakket/afsendt af Høreshoppen Japebo.dk, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt vedr. returret.


Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, Diners, American Express og Mastercard. Du kan ligeledes betale med Mobilepay. Har du ikke et kreditkort tilbyder vi også at sende din varer sammen med en faktura, kontakt os blot på telefon, chat eller mail så lægger vi din ordre ind for dig og sender den sammen med en faktura. Kortoplysingerne transmitteres krypteret mellem kunde og www.japebo.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres ligeledes da hele Høreshoppen Japebo.dk benytter en krypteret og sikker server..

 
Levering
Ved bestilling på hverdage inden klokken 15 afsendes din ordre samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark afhænger af den forsendelsestype du vælger og kan ses her:
 
Send som brev (PostNord): 5 hverdage
Send som pakke (PostNord): 1 hverdag
Send som pakke (GLS): 1-2 hverdage
 
Alle varer leveres så længe lager haves.
 
DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.
 

Returret (fortrydelsesret)

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan enhver vare returneres inden for 30 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Du skal selv betale returfragten for varer der returneres. Købesummen krediteres din konto indenfor 7-14 dage.

 

Har du handlet med dit dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din kort. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller returnerer den på returadressen.

 

Ifølge den forbrugeraftaleloven der indtrådte d. 13. juni 2014, kan køber fremover fortryde køb af en vare, selv om varen har været taget i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes købsbeløb, efter vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i et handelsøjemed. Hvorefter Japebo.dk refunderer det resterende beløb til køber.

Persondata ved køb
I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Oplysningerne opbevares krypteret, og de transmitteres i krypteret form. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per SMS med informationer om din ordre eller om tilbud. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies. 

Reklamation
Høreshoppen Japebo.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises til vores kundeservice på mail, chat eller telefon, hvor du bedes oplyse dit ordre nummer samt beskrivelse af fejlen. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. 

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@japebo.dk.

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Andet
Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). Din indkøbskurv gemmes hvis du registrerer dig på sitet, således at den emailes til dig, hvis du ikke kan gennemføre din ordre. 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@japebo.dk

Returadressen er:
Høreshoppen Japebo.dk
Trommeven 1.
4200 Slagelse

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Høreshoppen Japebo.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.