Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 4 resultater

Phonak tilbehør

Alt i Phonak høreapparat tilbehør og vedligeholdelse. Brug Japebo.dk som din Phonak butik og spørg os endelig til råds, hvis du er i tvivl om noget.

Din Phonak webshop til alt i Phonak høreapparat tilbehør og vedligeholdelse

Brug Japebo som din Phonak butik, hvor du kan lægge en online bestilling og få gode råd, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.
Phonak er global leverandør af høreapparater samt tilbehør og vedligeholdelse til høreapparater, hvorfor du kan finde virksomhedens produkter i over 100 lande verden over. Phonak er en anerkendt virksomhed, der altid er på forkant med den nyeste teknologi inden for udviklingen af høreløsninger. Hvis du har investeret i et høreapparat fra Phonak, betyder det, at du får et bredt udvalg af tilbehør i høj kvalitet at vælge imellem, og du finder naturligvis det meste her hos Japebo. Det er derfor vi gerne vil være din Phonak webshop.

Phonak bestilling på tilbehør til høreapparater

Hos Japebo forhandler vi et stort udvalg af Phonak tilbehør til høreapparater. Virksomheden har efterhånden eksisteret i over 70 år, hvorfor de med deres mange års erfaringer i branchen er blandt de absolut førende virksomheder inden for udvikling af produkter til hørehæmmede. Hvis du har et helt særligt behov, så kan du med sikkerhed finde en løsning fra Phonak, der kan hjælpe dig i din hverdag.

Phonak trådløst tilbehør til ethvert behov

Vi fører et naturligvis også et bredt udvalg af trådløst tilbehør til høreapparater fra Phonak, så uanset om du skal bruge en mikrofon til bedre at kunne følge samtaler eller om du vil forbinde dine høreapparater til dit tv, så kan du få det hele her hos os.
Flere af de trådløse produkter fra Phonak kan anvendes i et utal af sammenhænge, men har du et specifikt behov, findes der flere specialudviklede produkter, som konkret er skabt for at få mest muligt ud af dine høreapparater. Her er et godt eksempel Phonak TV Link II Pakke. Med denne løsning får du både en Compilot II og TV-Link II basestation. Pakkeløsningen kan omdanne trådløse Phonak høreapparater til et trådløst headset. Og – som navnet også afslører – så er TV Link også ideelt, når du vil tilslutte lyden fra dit tv.
Skal du bruge en mikrofon til dit høreapparat, der også virker ved kraftig støj og på afstand, så er Roger Clip-On Mic ideelt til formålet. Denne mikrofon fungerer også udendørs eller i bilen. Mikrofonen er desuden trådløs og kan nemt sættes på tøjet af den person, du har en samtale med.

Husk at vedligeholde dine høreapparater og dit tilbehør

Hvis du vil have mest muligt ud af dit høreapparat, så er kontinuerlig vedligeholdelse altafgørende. Du husker måske at have ekstra batterier liggende, men hvad med rengøringen?
Vi har et omfattende sortiment af vedligeholdelsesprodukter fra Phonak, hvor du kan finde alle de produkter, som er nødvendige for en optimal rengøring. Der findes selvfølgelig også produkter, der løser det hele på én gang såsom Phonak Charger Case, der både er oplader og tørreboks.

Japebo.dk – høreshop med fagekspertise

Har du spørgsmål om Phonak tilbehør og vedligeholdelse eller er du i tvivl om, hvorvidt tilbehør fra Phonak er det rigtige valg for dig, er du altid mere end velkommen til at spørge os til råds, hvis du har brug for yderligere information om vores produktsortiment.
Du kan kontakte os direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.