Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Virksomhedens juridiske navn: Japebo.dk ApS
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 37759392
Etableringsår: 2016
Adresse: Fabriksvej 9A, 4200 Slagelse
 
E-mail: info@japebo.dk 
Telefonnummer 80 20 80 90

 

Salg generelt
Japebo er autoriseret forhandler af alle produkterne i netbutikken. Vi er bemandet af uddannede hørespecialister med mange års erfaring i tilpasning af høreapparater og rådgivning omkring trådløst tilbehør.

 

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Vi trækker først beløbet, når vi har vished om, at varen er sendt fra vores lager eller distributør.
 
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.
 

Afgivelse af ordre
Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@japebo.dk.

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Japebo.dk, kan annulleres ved at kontakte os via e-mail info@japebo.dk, på chat eller på telefon: 80 20 80 90
 
Er varerne pakket/afsendt af Japebo.dk, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt vedr. fortrydelsesret herunder.

 

Betaling 
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, Diners, American Express og Mastercard. Du kan ligeledes betale med Mobilepay, Viabill og EAN-fakturering, hvis du er offentlig insitution. Har du ikke et kreditkort tilbyder vi også at sende din varer sammen med en faktura, kontakt os blot på telefon, chat eller mail så lægger vi din ordre ind for dig og sender den sammen med en faktura. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og Japebo.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres ligeledes da hele Japebo.dk benytter en krypteret og sikker server.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal-viabill/

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

(Nævn de internationale kortudstedere, der kan benyttes hos jer),

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Fragt
Ved bestilling på hverdage inden klokken 15 afsendes din ordre samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark afhænger af den forsendelsestype du vælger og kan ses her:
 
Send som brev (PostNord): 5-8 hverdage
Send som pakke (PostNord): 1 hverdag
Send som pakke (GLS): 1-2 hverdage
 
Alle varer leveres så længe lager haves.

 

Fortrydelsesret  
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@japebo.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: varer sendt som pakke.  
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 40.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

–    Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, 
–    Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 
–    Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  
–    Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,  
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til: 
Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret 
Japebo.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises til vores kundeservice på mail, chat eller telefon, hvor du bedes oplyse dit ordrenummer samt beskrivelse af fejlen. 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ofte sker behandling af din reklamation indenfor 7 dage fra modtagelsen

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 
Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@japebo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

 For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –  https://ec.europa.eu/odr   

 

Pricerunner købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Persondatapolitik  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos Ib Trading IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@japebo.dk.  

Den dataansvarlige på Japebo.dk er Ib Trading ApS

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: 
Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

E-mail: info@japebo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Varer det drejer sig om:  
Bestilt den:  
Modtaget den:  
Forbrugerens navn:  
Forbrugerens adresse:  
Forbrugerens underskrift:  
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.12.2023