Chat with us, powered by LiveChat

Bernafon tilbehør

Alt i Bernafon høreapparat tilbehør og vedligeholdelse

Bernafon har udviklet høreapparater siden 1946 og har som udtalt mål at overgå deres kunders forventninger. Det skal eksempelvis ske ved at give ekstra værdi til brugere af deres høreapparater. Virksomheden er repræsenteret globalt via distributører i mere end 70 lande.

Gennem schweizisk ingeniørteknologi og præcision kan mennesker med nedsat hørelse fortsat få en autentisk lytteoplevelse. Formålet er, at høreapparatbrugere igen kan deltage socialt uden begrænsninger. Alt sammen takket være den avancerede teknologi.

Hos Japebo.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde dine Bernafon høreapparater optimalt. Derudover kan du finde alt det trådløse tilbehør, du kan udvide dit Bernafon høreapparat med.

Bernafon trådløst tilbehør

Alt trådløst tilbehør fra Bernafon er naturligvis udviklet specifikt til dit Bernafon høreapparat. Når du kombinerer dine høreapparater med det trådløse tilbehør, vil de fleste opleve en mærkbar forbedring af livskvaliteten. Du kan pludselig deltage i sociale arrangementer langt bedre og har mulighed for at nyde flere oplevelser.

Eksempelvis kan Bernafon Soundclip-A hjælpe med tydeligere lyd ved samtaler. Og det gælder både ved almindelige samtaler samt over mobiltelefonen. Lyden bliver streamet direkte til dine høreapparater. Det sker enten ved at bruge Soundclip-A som en mikrofon eller ved håndfrit at streame lyden fra mobiltelefonen til dine høreapparater.

SoundGate er en anden trådløs mikrofon, der bæres af din samtalepartner og streamer lyden trådløst. Mikrofonen fanger stemmen af din ledsager og filtrerer omgivelserne fra. Den er derfor optimal, hvis du eksempelvis er ude at spise på en restaurant. Den fungerer dog på helt op til 15 meters afstand, hvilket åbner op for endnu flere muligheder.

Se fjernsyn med dine høreapparater

Det lyder måske lidt fjollet, men de fleste høreapparatbrugere oplever, at tv-lyden skal skrues meget højt op. Det giver ofte en ubehagelig oplevelse for andre, der ser tv, og lyden er stadig ikke god for høreapparatbrugeren.

Til dette formål er Bernafon TV-A adapteren blevet skabt. Med dette tilbehør kan du høre lyden klart og tydeligt fra dit tv, da den streames trådløst fra tv-adapteren til din høreapparater. Du får naturligvis lyden i Dolby Digital stereo kvalitet. Både opkobling og betjening er utrolig enkel, og der kan endda tilkobles flere brugere på samme tid.

Et andet populært tilbehør er RC-A fjernbetjeningen. Med en fjernbetjening kan du justere dine høreapparater ved hjælp af store og synlige knapper. Bernafon fjernbetjeningen er lille og diskret, men være en stor hjælp i hverdagen. Du kan eksempelvis justere lydstyrken på dit høreapparat helt nemt og bekvemt.

Husk også vedligeholdelse af dit høreapparat

Vil du have mest muligt ud af dine høreapparater gennem længere tid, så er vedligeholdelsen altafgørende. En ting er at have ekstra batterier liggende, men husker du også rengøring af dine høreapparater? Vi har et omfattende sortiment af produkter til både rengøring og vedligeholdelse til Bernafon høreapparater.

Har du spørgsmål om Bernafon tilbehør eller vedligeholdelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinfo herunder.