Viser alle 5 resultater

Anvender du et Unitron høreapparat, og har brug for en lader? Måske den gamle lader trænger til at blive skiftet ud? Så er du kommet det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af originale opladere til dine Unitron høreapparater. Hos Japebo sørger vi for at du kan finde den lader, der passer til netop dit behov. Vi sørger for at du ikke går ned på udstyr og kan få den optimale lydoplevelse.

Unitron har i løbet af de seneste år introduceret høreapparater med genopladelige batterier. Laderne fra Unitron kan bruges sammen med høreapparater, der er ”født” som genopladelige. Bruger du almindelige høreapparatbatterier som du skifter med jævne mellemrum, kan du desværre ikke bruge disse ladere – til gengæld har vi rigtigt god erfaring med PowerOne batterier til Unitron høreapparater – dem finder du her -> PowerOne høreapparatbatterier

Oplad, tør og opbevar dine høreapparater med Unitron Moxi oplader

Unitron Moxi Oplader er en oplader med flere funktioner, der optimerer klargøringen af dine høreapparater. Udover at oplade dine høreapparater på traditionel vis, tørrer og opbevarer Unitron Moxi opladeren dine høreapparater, så de er i bedst mulig stand, når du skal bruge dem. Du sætter nemt og enkelt høreapparaterne i de medfølgende opladningsåbninger, og så er du klar. Tørrefunktionen starter automatisk når du sætter dine høreapparater til opladning og fjerner fugt som kan beskadige dine høreapparater. Unitron Moxi Oplader kan også fungere som en transportabel oplader ved at tilkøbe en Power Pack.

Tilkøber du en Power Pack til Unitron Moxi opladeren fungerer den også som en mobil oplader, der er særlig god når du er på ture eller ferier. Har du ikke strøm indenfor rækkevidde, kan du med fordel bruge Unitron Moxi opladeren, som indeholder ikke mindre end 7 opladninger, når selve Unitron Power Pack er fuldt opladet.
Unitron Moxi opladeren er lavet i et robust design, så den beskytter dine høreapparater bedst muligt, når du ikke bruger dem. Skal du transportere dem i opladeren, sidder de endvidere fast i de tilhørende huller og den hårde overflade sikrer, at intet udefrakommende kan beskadige dine høreapparater.

Praktisk lader til et liv på farten

Unitron Stride P R laderen er en lille ekstra oplader til alle Stride P R høreapparater fra Unitron, som gør dit liv lettere. Den er ideel hvis du mangler du en ekstra oplader på kontoret, i sommerhuset eller på rejser, da det lille design gør den diskret at have stående uden at optage en masse plads.
Den lave vægt gør den endvidere nem at have med i tasken eller kufferten. Unitron Stride P R laderen oplader dine høreapparater på kort tid, så du hurtigt kan komme videre.
Opladeren er derfor ideel som en ekstra transportabel oplader, som er god at tage med på ferier, ture og på kontoret, så du altid har en oplader lige ved hånden.
Den lille størrelse og det beskyttende design gør den nem at have med i tasken eller lommen. På den måde kan du tage på nye eventyr uden at bekymre dig om, at dine høreapparater løber tør for strøm.
Det er meget let at oplade dine høreapparater. Når du sætter dem i opladeren, slukker dine høreapparater automatisk og de tændes når du tager dem ud igen. De er derfor klar til at sætte i ørene efter endt opladning.
Det tager mindre end 3 timer at oplade dine høreapparater fuldt ud, og normalt vil du kunne opnå 80% opladet batteri på kun 1,5 time. Har du kun brug for batteri til en halv times lydoplevelse, skal dine høreapparater kun sidde i opladeren i 10 min.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye lader.
Skriv til vores mail info@japebo.dk eller i chatten, hvis du har nogle spørgsmål til vores ladere, høreapparater eller tilbehør hertil. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så de gode lydoplevelser kan starte.