Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 4 resultater

Trådløst tilbehør til Bernafon høreapparater

Her på siden kan du finde vores gode udvalg af trådløst tilbehør til dit Bernafon-høreapparat. Med et høreapparat er du kommet langt for at høre bedre, men med trådløst tilbehør får du samtidig godt udstyr, så din lydoplevelse bliver mere intens og bedre på en lang række områder. Udforsk vores sortiment af trådløst tilbehør til dit Bernafon-høreapparat nedenfor og find det rigtige for dig hos Japebo.dk.

Trådløst tilbehør fra Bernafon

Bernafon er et schweizisk brand, som leverer alt inden for høreapparater, tilbehør hertil og alt du skal bruge til vedligeholdelse af apparaterne. Med et høreapparat fra Bernafon er du sikret autentiske lydoplevelser hver gang, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Dette gælder for både høreapparaterne og tilbehøret hertil, som Bernafon har udviklet på i mere end 60 år.

Bernafon har altid haft det mål at skabe så gode lydoplevelser, at de overgår deres kunders forventninger, og det må siges at skinne igennem i især deres trådløse tilbehør. Det trådløse tilbehør fra Bernafon er kendetegnet ved uovertruffen kvalitet hele vejen igennem, så du kan få den bedst mulige lyd – altid.

Få mikrofoner, fjernbetjeninger og halssnore her

Har du også tit stået i meget støjende miljøer og ikke har kunnet høre, hvad vedkommende ved din side sagde? Så kan Bernafons SoundGate-mikrofon helt sikkert hjælpe dig. Med mikrofonen kan du nemt føre 1:1-samtaler uden at blive generet af støjen fra omgivelserne. Lyden fra personen, du taler med, streames direkte til dit høreapparat. Sæt blot mikrofonen på tøjet af den person, du vil tale med, og så er du klar til at samtale. Du kan også få en fjernbetjening fra Bernafon hos os, som gør det muligt for dig at justere lydstyrken til dit høreapparat nemt og enkelt.

Se også Bernafons Soundgate, som streamer lyden fra lydenheder direkte til dine høreapparater og samtidig giver dig mulighed for håndfrie telefonsamtaler. Soundgaten kan også forbindes til din computer, telefon eller GPS, så du kan få den optimale lyd, uanset om du streamer en film på computeren eller navigerer med din GPS. Vi har også tilbehør i form af en halssnor til Bernafons Soundgate, som sikrer dig, at afstanden mellem soundgaten og høreapparatet er så kort som mulig hver gang.

God lyd med telefonadaptere, tv-adaptere og sound clips

Her på siden kan du selvfølgelig også finde telefonadaptere og tv-adaptere, så du aldrig skal gå glip af den gode lyd på hverken telefonen eller fjernsynet. Med Bernafons tv-adapter 1 bliver din tv-oplevelse øget markant, da lyden er i Dolby Digital Stereo og kan streames direkte og trådløst til dit høreapparat. Tv-adapteren har en rækkevidde på over 15 meter, så du også kan lave andre ting i hjemmet samtidig med, at du ser din yndlingsserie. Du kan også få Bernafons tv-adapter 2 her på siden, som også sikrer dig fabelagtig lyd direkte fra dit tv til dit høreapparat. Bernafons tv-adapter 2 har tilmed en rækkevidde på 30 meter, som er en fordel for dig, der nyder at ordne praktiske ting i hjemmet og samtidig have baggrundsstøj fra fjernsynet i ørene.

Se også Bernafons Soundclip A, der både fungerer som en sender og modtager af lyd, der lander direkte i dit høreapparat. Soundclip A kan både bruges til samtaler, når du streamer musik fra telefonen, eller når du taler i mobiltelefon. Aldrig har det været nemmere at få uovertruffen lyd end med trådløst tilbehør fra Bernafon.

Vores hørespecialister er klar til at hjælpe dig

Mangler du andet tilbehør til dit høreapparat fra Bernafon, så er det blot at kigge videre hos os. Her hos Japebo.dk har vi alt, hvad du måtte mangle af godt tilbehør til Bernafons høreapparater. Du kan finde alt fra batterier og domes til voksfiltre og alt inden for vedligeholdelse af Bernafon høreapparater. Vi sørger for, at du er helt dækket ind.

Skriv til vores mail info@japebo.dk, hvis du har nogle spørgsmål til vores høreapparater og tilbehør hertil. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så de gode lydoplevelser kan starte. Vores hørespecialister sidder klar til at give råd og vejledning, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.