Viser alle 2 resultater

150,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
150,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Oticon mikrofonfiltre

Skidt og snavs fra dine ører og omgivelser er den mest hyppige årsag til, at der opstår skader på dine høreapparater. Mikrofonen er essentiel for lydkvaliteten og bliver den udsat for skadelige partikler fra dine ører, påvirker det lyden du modtager hver eneste dag. Derfor er det en god investering at bruge et Oticon mikrofonfilter, som effektivt beskytter mikrofonerne til dine høreapparater.

Beskyt din mikrofon med Oticon O-Cap & T-Cap Mikrofonfiltre

Mikrofonen i dit høreapparat sidder et udsat sted, når det handler om at beskytte sit høreapparat. Når mikrofonen bliver udsat for snavs og skidt fra dine ører og omgivelser kan det beskadige lydkvaliteten. Derfor er det en god ide at bruge et Oticon O-Cap eller T-Cap mikrofonfilter til at beskytte mikronfonindgangen. Filtrene skærmer mikrofonen mod snavs, fugt og ørevoks, som kan påvirke høreapparatets lyd.
Ved jævnligt at udskifte filtrene, sikrer du altid at modtage en god og fejlfri lyd og du nedsætter antallet af reparationer på dit høreapparat.

Oticon O-Cap er et mikrofonfilter til nyere Oticon i-øret høreapparater. Filteret er nano-coated og er designet til at forhindre fremmedlegemer fra at sætte sig i mikrofonindgangen, hvilket er en af de hyppigste årsager til fejl på i-øret høreapparater.
Oticon T-Cap er et mikrofonfilter til Oticon IIC-høreapparater og Oticon CIC-høreapparater, der skærmer dit høreapparat mod skadelige partikler. Lyden forbliver ren og klar, når mikrofonindgangen beskyttes med filteret. T-Cap filteret er nano-coated og er designet til at forhindre skidt fra at sætte sig i mikrofonen.
Det anbefales at skifte O-Cap og T-Cap filtrene minimum hver 6. til 8. uge, eller oftere, hvis du opholder dig i støvede eller beskidte omgivelser for at opnå den bedst mulige lydkvalitet. Hvis filtrene er blokeret, skal de udskiftes. Du kan med fordel vælge den farve, der matcher dit høreapparat.

Udskiftning af mikrofonfilter

Når dine høreapparater udsættes for støv, kan du opleve at lyden forandrer sig. Hvis du oplever, at kommunikationen bliver vanskeligere og lydkvaliteten bliver mindre skarp end normalt, skal du udskifte dine mikrofonfiltre. Retningsbestemmelsen af lyden kan også være sværere og generelt bliver lyden fra dine høreapparater mindre tydelig, hvis mikrofonfiltrene skal skiftes. Det anbefales derfor at udskifte mikrofonfiltrene regelmæssigt minimum hver 6. til 8. uge.
Jævnlig udskiftning af mikrofonfiltrene beskytter dine høreapparater mod snavs og fugt, som kan påvirke lyden i dit høreapparat. Derfor kan du være sikker på at lydkvaliteten altid er på samme niveau, som da du købte dine høreapparater. Det er meget nemt at udskifte mikrofonfilteret med det lille værktøj, som følger med, når du bestiller et mikrofonfilter.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af nye mikrofonfiltre. Er du i tvivl om hvilket filter du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@japebo.dk eller skriv til os i chatten.