Interton tilbehør

Her på siden kan du finde alt det, du har brug for til dit Interton-høreapparat, så du kan få en optimal lydoplevelse.

Hos Japebo kan du få et stort udvalg af produkter fra tyske Interton, som forhandler høreapparater samt tilbehør hertil. Interton blev grundlagt i 1962 og er i dag en del af GN Group, som tilbyder intelligente lydløsninger til dig, så du kan høre mere, end du kan forestille dig. GN Group er den eneste virksomhed i verden, som både har medicinsk og professionel teknologi samlet under ét tag, hvilket giver et unikt kendskab til både hørelse og det menneskelige øre. Gå på opdagelse i de forskellige kategorier med produkter, hvor du kan finde domes, trådløst tilbehør, tynde lydslanger m.m. Hør forskellen – køb Interton-tilbehør i dag!

Få domes og tynde lydslanger

Hos Japebo kan du få en bred vifte af lydkupler, som også kaldes domes, fra Interton, der forbedrer din lydoplevelse. Intertons domes fås i forskellige størrelser og modeller, så du helt sikkert kan finde en, der falder i din smag. Tag også et kig på vores hvide domes, hvis du foretrækker en bestemt farve lydkuppel, eller hvis du vil åbne op for muligheden for at benytte dine domes til høreapparater af andre mærker end Interton. Vores hvide domes kan nemlig også bruges, hvis du har høreapparater fra Beltone og ReSound.

Vi har også tynde lydslanger, som dine domes skal bruges til, så lyden bliver overført fra høreapparatet til dit øre på optimal vis. Ligesom vores domes kommer i flere størrelser og passer til alle høreapparater fra ReSound og Beltone, gælder det samme for lydslangerne. Nemmere bliver det ikke!

Trådløst tilbehør til dit høreapparat

Du kan naturligvis også få et stort udvalg af trådløst tilbehør til dit høreapparat, som kan gøre din hverdag nemmere. Se vores mikrofoner, Micro Mic og Multi Mic, der kan streame stemmer og lyd direkte til dine høreapparater. Mikrofonerne fungerer i en afstand på op til 25 meter, så den person, du taler med, sætter blot mikrofonen fast på tøjet, og du er klar til at høre alt – også selvom du er et støjende sted.

Vi har også fjernbetjeninger, så du kan skifte program, justere lydstyrken og streame lyd fra dit tv. Se også ReSound Unite™ tv-streamer samt telefonclip til Interton, som giver dig mulighed for at modtage telefonopkald uden at tage telefonen op ad lommen.

Voksfilter og vedligeholdelse for bedre lyd

Gå ikke på kompromis med vedligeholdelsen af dine høreapparater – for hvis du vil have, at dine høreapparater skal fungere optimalt og upåklageligt, så skal de vedligeholdes. Derfor kan du finde alt lige fra ortoferm creme og rundbørster til rensespray, rensebægre og renseservietter hos os, så dine høreapparater kan holde i mange år fremover.

Husk også at investere i et voksfilter, så du kan holde dine høreapparater fri for snavs og fugt, som kan komme ind i dit høreapparat og forvrænge eller ændre lyden. Se nærmere på vores udvalg af voksfiltre og forlæng levetiden på dit høreapparat! Vi hos Japebo.dk anbefaler, at du skifter filteret hver 4. uge for optimal effekt.

Japebo.dk er din forhandler af tilbehør til høreapparater

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores store udvalg af produkter til Interton-høreapparater, må du meget gerne kontakte os. Vores hørespecialister sidder klar på vores mail info@japebo.dk. Du kan være sikker på at få hjælp af medarbejdere med høj faglig ekspertise, når du kontakter os, da vi hos Japebo.dk er autoriseret forhandler af alle produkterne i vores netbutik.