Viser alle 2 resultater

Widex høreapparat tilbehør og dele

Se vores udvalg af Widex høreapparat tilbehør her på siden.

Hvis du har høretab, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med de kvalitetsrige høreløsninger fra Widex, som tilbyder den mest avancerede, naturlige lyd på markedet. Widex er en dansk, familieejet virksomhed, som blev stiftet i 1956. I dag er Widex blandt de mest innovative producenter af høreapparater i branchen, hvorfor deres produkter forhandles i mere end 100 lande verden over.

Hos Japebo tilbyder vi et bredt udvalg af Widex tilbehør til høreapparater, hvor du blandt andet kan vælge mellem pålidelige batterier, trådløst tilbehør og audioudstyr, elektroniske tørrebokse og meget mere, der gør hverdagen med nedsat hørelse lettere. Udforsk vores sortiment med nogle af de mest populære produkter her på siden og hør forskellen allerede i dag.

Tilbehør til Widex høreapparater

Widex er i dag en af verdens førende producenter af høreapparater, som kan tilpasses enhver type høretab. Hos Japebo forhandler vi Widex tilbehør, der hjælper dig med nedsat hørelse. Uanset om du har vanskeligt ved at følge med i gruppesamtaler, forstå hvad der bliver sagt i telefonen, tv’et eller musikanlægget, kan du helt sikkert finde det rette tilbehør til dit Widex høreapparat her på siden.

Trådløst tilbehør til dit høreapparat fra Widex

Widex har fokus på at du som hørehæmmet, altid kan høre et fuldt spektrum af lyde. Det giver nemlig den mest naturlige lyd. En vigtig del af dette er, at høreapparaterne kan bruges i din hverdag – uanset hvor du er, og hvad du laver. Derfor består producentens tilbehør af et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder serien af trådløst tilbehør, der hedder DEX™.

Med DEX™ audioudstyr kan du få glæde af en helt ny verden af lyd. Vælg blandt flere mikrofoner og tilbehør til tv eller telefon, der gør det nemt at kommunikere mellem dine enheder. Et meget populært tilbehør til Widex høreapparater er mikrofoner. Derfor kan du nu købe en Com-Dex Mikrofon pakke, der indeholder både mikrofon og fjernbetjening, så du får én samlet høreløsning, der er klar til brug.

Husk ordentlig vedligeholdelse af dine Widex høreapparater

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine høreapparater, så er vedligeholdelse altafgørende. Det gælder ikke kun batterier og justering, men også rensning og tørring. Og det er præcis, hvad den brugervenlige tørreboks DRY-GO UV fra Widex sørger for. Den elektroniske tørreboks anvender ultraviolet lys for at vedligeholde høreapparater og ørepropper, og er hygiejnisk, hvilket nedsætter risikoen for øreinfektioner.

Japebo – høreshop med fagekspertise

Er du i tvivl om, hvordan du bedst vedligeholder dine Widex høreapparater eller har du spørgsmål til vores brede udvalg af Widex tilbehør eller batterier, er du altid velkommen til at kontakte os.

Høreshoppen Japebo.dk er autoriseret Widex forhandler – ligesom vores øvrige produkter, som du finder i vores netbutik. Vi er bemandet af uddannede hørespecialister med mange års erfaring i tilpasning af høreapparater og rådgivning omkring trådløst tilbehør. Så har du brug for hjælp til tilslutning eller vejledning, kan en af vores hørespecialister nemt klare dette skriv blot en mail på info@japebo.dk eller kontakt os via chatten.