Viser alle 7 resultater

375,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
375,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
375,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
89,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
375,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
375,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
540-20-030-00
89,00 kr

Bernafon receivers

Du kan ind imellem få brug for at skifte receiveren på dit høreapparat. Her på siden finder du hele sortimentet af originale Bernafon Receivere. Bernafon har løbende udviklet og forbedret deres receivers, så de giver dig en endnu bedre lydkvalitet. Samtidig formindsker de chancen for hylelyde. De passer godt til ørerne og giver dig en optimal lytteoplevelse.

Forbedret lydkvalitet med Bernafon MiniFit Receivere

Bernafon har forbedret deres RITE-serie og introduceret Bernafon MiniFit Receivere. MiniFit Receiverne er kompatible med Bernafon Viron, Zerena, Nevara, Juna, Saphira og Alpha høreapparatsmodeller. Receiverne har en forbedret lydkvalitet, som kommer til udtryk ved et forbedret akustisk samspil mellem øget kvalitet af selve lyden, mindre hylelyde og endnu bedre pasform til øret.

De nye Bernafon MiniFit Receivere er udstyret med tynde, fleksible slanger, som ikke kan mærkes når du bruger høreapparatet. Receiveren i sig selv er formet efter ørets egen form og vil derfor generere dig minimalt. Endvidere er MiniFit Receiverne nemme at håndtere, og den kan justeres efter dine individuelle ønsker.
Hvis du mangler matchende domes og voksfilter kan du finde det her: Bernafon MiniFit Domes og Bernafon ProWax MiniFit voksfilter.

Der findes tre typer MiniFit Receivere: 60, 85 og 100 – du finder en kort introduktion nedenunder. Dit høreapparat er programmeret til at virke med den højtalertype der sad på da du fik udleveret og tilpasset høreapparaterne af din hørespecialist. Du skal derfor vælge samme type receiver, som det er programmeret med. Typen er påtrykt med benævnelsen: 60, 85 eller 100.

MiniFit Receiver 60: Receiveren er den mindste af de tre receivere og er lavet til moderat høretab. Den buede rektangulære form sikrer en behagelig pasform.
MiniFit Receiver 85: Receiveren er lavet til moderat til kraftigt høretab. Den leverer en imponerende lydkvalitet uden forvrængning og uønsket fløjten.
MiniFit Receiver 100: Receiveren er den stærkeste af de tre receivere og er den ideelle løsning til dig med kraftigt høretab.

Optimal lytteglæde med Bernafon NanoRite P og M Speaker

Oprindeligt introduceret Bernafon NanoRite Receiver, som den første receiver til deres RITE apparater. NanoRite er de eksterne højtalere til høreapparater, som sidder direkte i øregangen og er kompatible med Bernafon Saphira 3 NanoRite, Saphira 5 NanoRite og Nevara I NanoRite. Efter længere tids brug kan receiveren blive slidt, eller kablet kan være gået i stykker. Derfor er det muligt at du kan udskifte receiveren efter behov. Start dog altid med at kontrollere voksfilteret, da det i mange tilfælde afhjælper problemet.
Receiveren er udstyret med tynde, fleksible slanger, som ikke kan mærkes når du bruger høreapparatet.
Receiveren i sig selv er formet efter ørets egen form og vil derfor generere dig minimalt. Derudover er NanoRite receiveren nem at håndtere. Hvis du mangler matchende domes kan du finde dem her: Bernafon NanoRite Domes.

Bernafon NanoRite Speaker findes i to forskellige udgaver med forskellige styrker: Bernafon NanoRite Medium Speaker og Bernafon NanoRite Power Speaker. Bernafon NanoRite Speaker fås derudover i flere forskellige wirelængder for optimal pasform: 1, 2, 3 og 4. Sørg altid for at vælge samme højtalertype, som dit høreapparat er udstyret med i forvejen.

Bernafon Ear-Grip og MiniFit Ear-Grip sikrer at dit høreapparat sidder sikkert fast i øret

Bernafon MiniFit Ear-Grip og Bernafon Ear-Grip (også kaldet støtteben) har til formål at fastholde domen i øret og sikrer at dit høreapparat sidder stabilt fast i øret. Ear-Grippen støtter derfor dit høreapparat, hvis det har tendens til at falde ud. Ear-Grippen sættes på høreapparatet ved at tage domen af og derefter indsætte støttebenet. Derved holdes højtaleren på plads, og du kan nyde dagen og nemt udføre fysiske aktiviteter uden at bekymre dig om dit høreapparat.
Hvis domen på dit høreapparat har tendens til at glide ud af øregangen, er Ear-Grippen en optimal løsning. Den fastholder selve domen inde i øret, så du ikke skal bekymre dig om høreapparatet hele dagen.

Ear-Grippen er også god at bruge under fysiske aktiviteter. Støttebenet kan nemlig bruges til at sikre, at domen forbliver på plads i øregangen ved f.eks fysisk aktivitet, eller hvis der er tendens til, at den kan glide ud. Dyrker du sport eller idræt hvor hørelse og kommunikation er vigtig, kan du dermed med fordel bruge Ear-Grippen. Du skal derfor ikke bekymre dig om domen falder ud af øret, når du bevæger dig, men kan koncentrere dig fuldt ud om sporten.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse Ear-Grip du skal bruge, så kan du aflæse hvilken højtalerstørrelse du har ved at fjerne MiniFit Ear-Grippen fra receiveren og her kan du aflæse et tal på receiveren der modsvarer størrelsen: 60, 80 eller 85. MiniFit Ear-Grippen kan bruges til Bernafon MiniFit høreapparat med MiniFit receiver 60, 80 eller 85.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af nye receivere. Er du i tvivl om hvilken receiver du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@japebo.dk eller skriv til os i chatten.