Viser alle 5 resultater

OTICON BATTERIER

Bestil batterier til høreapparater fra Oticon

Hos Japebo.dk finder du et bredt udvalg af batterier til høreapparater fra Oticon, der er en af verdens bedste høreapparatsproducenter. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1904 har Oticon været førende inden for teknologisk udvikling af avanceret audiologi, der forbedrer livsglæden samt individuelle ønsker og behov for mennesker med høretab.

I vores webshop kan du bestille flg. Oticon batterier:

  • Oticon 10 batterier
  • Oticon 13 batterier
  • Oticon 312 batterier

Oticon batterier til høreapparater er populære hos rigtig mange høreapparatbrugere, da de bidrager til en af markedets mest unikke høreløsninger i alle lytte situationer med en exceptionel lydoplevelse, lang levetid og ydeevne ud over det sædvanlige.

Dertil fås batterierne til meget fornuftige priser, som du naturligvis også kan købe dem til her på siden. Det er derfor ikke helt uden grund at Oticon er en af de mest foretrukne producenter af høreapparater, batterier og andet tilbehør blandt hørehæmmede over hele verden.

Se også vores øvrige Oticon tilbehør

Korrekt bestilling af batterier til høreapparater fra Oticon

Uanset hvilken høreapparatmodel du bruger, forhandler vi tilbehør og batterier, der passer til stort set alle slags høreapparater. Dette gælder både ITE-høreapparater og BTE-høreapparater.

Når du køber batterier til dit høreapparat, skal du være ekstra opmærksom på, hvilken størrelse du bestiller batterierne i, så du kan være sikker på at de passer til netop dit høreapparat. Hver høreapparatmodel fra Oticon har sin egen farvekode, så du nemt og hurtigt kan finde den rigtige størrelse næste gang du står og skal købe nye batterier.

Hvor længe holder Oticon batterier til høreapparater?

Oticon batterier til høreapparater har en gennemsnitlig levetid på tre til ti dage alt afhængigt af, hvilken model du anvender og hvor meget du bruger dit høreapparat. Når det er tid til at udskifte batterierne i dit høreapparat, vil du typisk høre to advarende bip toner, der fortæller at batterierne er ved at være flade. På den måde ved du at der snart skal indsættes nye batterier i batteriskuffen. Efter den sidste advarsel vil høreapparatet slukke helt.

Hvordan skifter man batteri i sit Oticon høreapparat?

Ved udskiftning af Oticon batterier i dit høreapparat, vil du høre den sædvanlige jingle under opstart. Her er det vigtigt at du placerer høreapparatet korrekt i øret med det samme, da der ellers kan opstå akustisk tilbagekobling, hvis du f.eks. holder det i hånden.

Vi anbefaler altid at du slukker for høreapparatet, når du ikke bruger det, for at spare på batteriet. Det kan du gøre ved at åbne batteriskuffen helt. Aflever desuden altid dine brugte batterier i opstillede batteribokse eller på din lokale genbrugsstation.

Se også: Oticon voksfiltre

Yderligere oplysninger og hjælp til bestilling

Skulle du være i tvivl om, hvilken batteristørrelse du skal bruge, bør det stå i betjeningsvejledningen til dit høreapparat. Er dette ikke tilfældet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.

Se vort store udvalg af Oticon tilbehør til høreapparater i vores webshop