Starkey

Tag et kig i vores sortiment af tilbehør til Starkey-høreapparater. Her hos Japebo.dk har vi alt det tilbehør, du skal bruge for ikke at gå ned på udstyr til dit høreapparat. Uanset om du mangler produkter som domes eller trådløst tilbehør, så finder du det her på siden. Det er bare op til dig at vælge – så udforsk endelig udvalget nedenfor og find det rette for dig.

Starkey er et amerikansk firma, som producerer høreapparater og tilbehør – og så er de samtidig en af de største producenter af alt inden for høreapparater i verden. Starkey er dedikeret til at skabe de bedst mulige lydoplevelser, og det sker ifølge dem gennem innovation og passion for mennesker. De ønsker at skabe intelligente løsninger for dig, så du aldrig behøver at gå på kompromis med lyden i din hverdag – hør bedre, lev bedre. Her på siden finder du vores gode udvalg af tilbehør fra Starkey, som du kan kigge nærmere på. Vi har helt sikkert det, du leder efter til dit høreapparat.

Kvalitetsrige domes og voksfiltre fra Starkey

Her på siden kan du finde domes fra Starkey, som sikrer dig, at dit høreapparat altid sidder komfortabelt og hensigtsmæssigt i dit øre. Du kan vælge mellem to typer, nemlig en lukket version og en åben version, så du selv kan vælge, hvilken der passer dig bedst. Du kan vælge mellem 5 forskellige størrelser i de to versioner, så du kan få domes, som passer perfekt til dine behov. Den åbne version sikrer en god ventilation i øregangen og giver en lettere lyd, mens den lukkede giver en intensivering af baslyden. Det er bare op til dig at vælge.

Du kan naturligvis også få voksfiltre fra Starkey, så du kan høre optimalt hver dag. Husk blot at skifte voksfiltret hver 4. uge, så der ikke forekommer tilstopning af højtaleren, og så du samtidig holder bakterier og fremmedlegemer væk fra øregangen. Voksfiltre sikrer også en længere levetid af dit høreapparat – så køb voksfiltre i dag og nyd godt af den gode lyd i mange år fremover.

Trådløst tilbehør for bedre lydoplevelser

Tag også et kig på Starkeys trådløse tilbehør til høreapparater, som du bestemt ikke kan undvære. Her kan du finde to forskellige Surflinks, der streamer lyden fra enheder som fjernsyn og mobiltelefon direkte til dit høreapparat. De to Surflinks kan også bruges som bl.a. mikrofoner, så du kan have samtaler med optimal lyd, der føres direkte til dit høreapparat. Her får du altså flere funktioner i én komplet løsning.

Du kan også få en separat mikrofon fra Starkey her på siden, så du kan isolere lyden med en samtalepartner og ikke gå glip af noget. Mikrofonen kan også bruges til samtaler med flere personer samlet, så du også kan følge med i samtaler til familiemiddage, fødselsdage eller lignende. En mikrofon er uundværlig i dagligdagen for at høre, hvad der bliver sagt af menneskerne omkring dig, så gå endelig ikke på kompromis med dit trådløse tilbehør til høreapparatet.

Japebo.dk har alt til dit høreapparat

Hos Japebo.dk har vi foruden tilbehør til høreapparater fra Starkey også tilbehør fra en lang række andre brands, som er blandt de førende på markedet. Så hvis du vil undersøge, hvor du ellers har mulighed for at finde tilbehør til høreapparater, skal du blot klikke videre her hos os. Du kan bl.a. finde alt, du har brug for fra brands som Siemens, Rexton og Phonak, der alle leverer kvalitetsrige produkter til dit høreapparat. Hos Japebo.dk har vi alt det, du skal bruge dit netop dit høreapparat – det er bare op til dig at vælge.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af tilbehør til Starkey-høreapparater, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for råd og vejledning. Dette kan du gøre ved at skrive til vores mail info@japebo.dk. Vores hørespecialister sidder klar til at hjælpe dig. Du kan være sikker på at få hjælp af medarbejdere med en høj faglig ekspertise hos os, da vi er autoriseret forhandler af alle produkterne i vores netbutik. Vi glæder os til at høre fra dig.