Beltone høreapparat dele og tilbehør

Alt i Beltone høreapparat tilbehør og vedligeholdelse.

Beltone blev grundlagt i 1940 og er blandt de førende producenter inden for høreapparater. Virksomheden er ejet af GN Store Nord, der også har ReSound høreapparaterne. Det er altså en af de helt store høreapparatproducenter, der også producerer dette mærke.

Gennem mere end 70 år har Beltone skabt kvalitetsløsninger til personer med nedsat hørelse. Der er udviklet høreløsninger, der sikrer det bedste høreapparat til en række grader af høretab. HIstorien bag Beltone starter faktisk da grundlæggeren, Sam Posen, lavede et høreapparat til en ven. Han ønskede at hjælpe sin ven med at få mest muligt ud af livet – også efter sit høretab.

Det var tilbage i 1930’erne, og i 1940 blev Beltone dannet i Chicago, USA. I 1945 skabte virksomheden verdens mindste høreapparat og var således førende på området. Ikke mindst når det gælder komfort og livskvalitet for den, der har oplevet et høretab. Det, at skabe øget livskvalitet for personer med høretab, er stadig Beltones fornemmeste opgave den dag i dag.

Hos Japebo.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde dine Beltone høreapparater optimalt. Derudover kan du finde alt det trådløse tilbehør, du kan udvide dit Beltone høreapparat med.

Beltone trådløst tilbehør

Alt trådløst tilbehør fra Beltone er udviklet af danske GN, der også producerer ReSound høreapparaterne. Derfor bliver det trådløse tilbehør også markedsført under navnet “ReSound Unite”, men det virker altså med Beltone høreapparater.

Du vil hurtigt opleve, at når du kombinerer dine høreapparater med trådløst tilbehør, får du langt mere kontrol over din lytteoplevelse. Mange oplever dette som en direkte forbedring af livskvaliteten.

Med Micro Mic kan du således igen deltage i sociale arrangementer langt bedre. Du kan ganske enkelt sætte Micro Mic mikrofonen på din samtalepartner, og så sendes lyden direkte til dine høreapparater. På den måde forstyrres du ikke af støj, hvis der eksempelvis samtales på en travl restaurant.

Du finder alt det trådsløse Beltone tilbehør på siden med ReSound Unite produkter her.

Husk også vedligeholdelse af dit høreapparat

Når du skal have mest muligt ud af dine høreapparater, er vedligeholdelsen altafgørende. Mange husker at have ekstra batterier liggende, men langt færre er opmærksomme på rengøring af deres høreapparater. Hos Japebo.dk har vi et omfattende sortiment af produkter til både rengøring og vedligeholdelse af Beltone høreapparater.

Har du spørgsmål om Beltone tilbehør eller vedligeholdelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinfo herunder.