Viser alle 4 resultater

Phonak Batterier

Som én af verdens førende leverandører af høreapparater er Phonak på en mission om at ændre livet for mennesker med høretab. Ved at rykke grænserne for høreteknologi og skabe brugervenlige løsninger med fremragende lydkvalitet, er Phonak med til at øge livsglæden for hørehæmmede over hele verden. Udforsk udvalget af Phonak batterier herunder.

Vælg det rigtige batteri til dit høreapparat fra Phonak

Hos Japebo finder du et bredt udvalg af Phonak batterier til høreapparater. Uanset hvilket høreapparat du har, kan du få batterier i den rigtige størrelse her på siden. Vi forhandler udelukkende originale dele til dit høreapparat fra Phonak, hvorfor du altid kan være sikker på at få den rigtige kvalitet, når du handler online i vores netbutik.

I sortimentet af batterier fra Phonak kan du bl.a. finde Phonak 10 batteri, Phonak 13 batteri og Phonak 312 batteri. De er alle inddelt i genkendelige farver, hvilket mindsker risikoen for en forkert bestilling, da de er nemme at identificere. Fælles for batterierne er lang levetid og god ydeevne.

Opbevar dine batterier korrekt for at sikre den bedste ydeevne

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du opbevarer dine batterier for at sikrer den mest optimale ydeevne. Ideelt set bør de opbevares ved temperaturer mellem 10-25 grader. Undgå fugtige områder eller for høje temperaturer, da dette kan forkorte batteriernes levetid.

Hvis du lige har sat et nyt batteri i dit høreapparat, så vent i 2 minutter efter at mærkatet er fjernet. Hvis det ikke fungerer herefter, bør du aflevere dit høreapparat til din hørespecialist, som vil foretage en yderligere fejlfinding.

Den rigtige høreløsning i alle situationer

Phonak har udviklet en lang række trådløst tilbehør, som forbedrer dit høreapparats ydeevne, så du bedre kan være i kontakt med dine omgivelser i hverdagen. Hvad end det gælder telefonsamtaler, større gruppesamtaler, restaurantbesøg, i klasselokalet, om du ser tv eller om du skal samtale i støjende miljøer, så tilbyder Phonak en ideel høreløsning. Har du særlige behov, som du ønsker vejledning til, hvordan du bedst får dækket, kan vores specialister hjælpe dig.

Bestilling af høreapparatbatterier fra Phonak online

På Japebo.dk kan du bestille dine batterier til høreapparater online. Det er hurtigt og nemt, og vi leverer din bestilling inden for få hverdage. Har du spørgsmål til hvilke batterier, som bedst passer til dine høreapparater eller til vores brede produktsortiment af tilbehør fra Phonak, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice med din henvendelse ved at skrive på info@japebo.dk.

Japebo er autoriseret forhandler af alle produkter, som du finder i vores netbutik. Vi er bemandet af uddannede hørespecialister med mange års erfaring i tilpasning af høreapparater og rådgivning omkring trådløst tilbehør.