Viser alle 4 resultater

Phonak voksfiltre til høreapparater

Udskifting af voksfiltre er en vigtig del af plejen af dine høreapparater. Det sikrer at dine høreapparater bevarer den gode lydkvalitet, som det havde, da det var nyt. Jævnlig udskiftning gør det mere behageligt at bruge høreapparat, da du holder dit øreområdet rent med en god høreapparatshygiejne. Ligeså vigtigt, så forlænges levetiden af dine høreapparater. Voksfiltre og domes er af de mest købte produkter inden for Phonak tilbehør, da det er en fast del af plejerutinen for de fleste høreapparatsbrugere.

Du finder her vores udvalg af Phonak voksfiltre til høreapparater. Er du i tvivl om, hvilken type Phonak voksfilter der passer til dit høreapparat, eller har du andre spørgsmål til vores filtre, er du altid velkommen til at kontakte os på eller e-mail info@japebo.dk.

Phonak voksfilter forhindrer snavs og fugt fra dine ører og omgivelser i at blokere høreapparatet. At udskifte voksfilteret jævnligt fører beviseligt til færre reparationer og forlænget levetid af høreapparater, da Phonak voksfilter til høreapparater beskytter mod skadelige partikler, der trænger ind i elektronikken. Det er endvidere et tilbehør, som sikrer gennemstrømningen af lyden fra høreapparatet til dit øre. Med et tilstoppet voksfilter blokeres lyden, så du modtager en ringere lydkvalitet. Ved at skifte voksfiltrene hver måned sikrer du, at du altid modtager den optimale lyd fra dine høreapparater og undgår at fugt trænger ind i elektronikken.

Hvor tit skal man skifte voksfiltre i høreapparater?

Med en god hygienje ved dine høreapparater beskytter du også dine ører mod skadelige partikler, som opstår ved almindelig brug af høreapparater. Når du bruger høreapparater, kan der opstå irritation ved hudområdet ved og i dine øre. Det kan endvidere skabe ubehag, når du bruger dine høreapparater – særligt hvis du bruger dem hver dag. Ved at skifte voksfilter og domes mindst en gang om måneden fastholder du et rent miljø i dine ører og undgår at blive generet ved øreområdet. Hvis du producerer meget ørevoks, ønsker øget fokus på hygiejne eller bare gerne vil have, at høreapparatet lyder som nyt, kan du vælge at skifte oftere. Uanset hvad, så er det en god ide, at tjekke voksfilteret hver dag eller hver gang du bruger du høreapparat. Dermed sikrer du gennemstrømning af lyd og bemærker, hvis der er brug for at udskifte voksfilteret.

Sådan skifter du selv voksfilter i dit Phonak høreapparat

Phonak voksfilter er meget nemt at skifte, ligesom alt andet Phonak tilbehør. Hvilket Phonak voksfilter du skal bruge, er afhængig af modellen af Phonak høreapparat og ikke blot din præference inden for voksfiltre. Phonak har gjort det nemt og bekvemt at udskifte voksfilter. Ens for alle er, at ind- og udtagning af filtere sker med værktøjet dit voksfilter sidder på. På det nye voksfilter sidder en “nål”, om du bruger til at tage det gamle voksfilter ud med. Det nye voksfilter sidder på den ande af nålen og skal efterfølgende sættes ind på samme plads. Nemmere bliver det ikke.

Se også vores andet tilbehør som Phonak domes samt batterier til Phonak høreapparater.