Viser alle 4 resultater

2 800 1600 000
49,00 kr
2 800 1601 000
49,00 kr
2 800 1602 000
49,00 kr
2 800 1300 000
40,00 kr

Widex batterier

Her kan du finde et godt udvalg af batterier til Widex-høreapparater, du bestemt ikke kan undvære. Uden batterier ville dit høreapparat ikke fungere og dermed ikke give dig uforglemmelige lydoplevelser – så batterier er bestemt tilbehør, du ikke skal gå på kompromis med. Tag et kig på vores sortiment nedenfor og se hvilke, hvad der passer bedst til dig.

Batterier til høreapparater fra Widex

Widex er en dansk, familieejet virksomhed, som leverer kvalitetsrige høreløsninger og er blandt de mest innovative producenter af høreapparater i branchen. Udover høreapparater leverer Widex også en række udstyr og tilbehør til høreapparater, der gør hverdagen med nedsat hørelse nemmere. Blandt tilbehøret fås bl.a. batterier, som vi har samlet her på siden. Batterierne fra Widex fås i flere forskellige størrelser, så alle har mulighed for at finde det batteri, der passer til deres høreapparat. Køb batterier fra Widex til dit høreapparat og hør forskellen.

Få Widex-batterier i størrelserne 10, 13 og 312 her

Batterierne fra Widex fås i standardstørrelserne 10, 13 og 312, så ingen bliver udelukket fra at kunne investere i de kvalitetsrige batterier. For at gøre det nemt for dig er batterierne fra Widex farvekodede i hhv. gul, orange og brun, som du sikkert kender det fra batterier til høreapparater fra andre brands. Det er bare op til dig at vælge din rette størrelse.

Se også vores knapcellebatterier her på siden, som er velegnet til dig, der ikke går ned på udstyr. Knapcellebatterierne kan bruges til Widex RC-Dex-fjernbetjeningen samt andre fjernbetjeninger og hjælpemidler, der giver uovertrufne lydoplevelser. Vi hos Japebo.dk sørger for, at du er helt dækket ind, så du kan få god lyd i alle hverdagssituationer.

Tilbehør til høreapparater fra Widex

Står du og mangler andet tilbehør til dit Widex-høreapparat end batterier? Så kan vi hos Japebo.dk selvfølgelig også hjælpe dig med det. Vi har nemlig alt det, du har brug for af udstyr til dit høreapparat. Gå på opdagelse i vores store udvalg af trådløst tilbehør, smarte ear-tip-lydkupler eller vores produkter til vedligeholdelse af høreapparater. Et høreapparat kan ikke stå alene – så køb tilbehør til det i dag.

Køb batterier til dit høreapparat hos Japebo.dk

Er du i tvivl om, hvilket batteri, der vil passe bedst til dit Widex-høreapparat? Så vil vi meget gerne vejlede dig, så du finder det optimale. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål på vores mail info@japebo.dk. Vi er autoriseret forhandler af alle de produkter, vi har i vores netbutik, så du kan være sikker på at få kompetent vejledning af vores hørespecialister, når du kontakter os.