Viser alle 7 resultater

Trådløst tilbehør til Phonak høreapparater

Selvom du har investeret i høreapparater fra Phonak, er det ofte ikke nok, hvis du gerne vil have udstyr, der gør din lydoplevelse bedre, når du f.eks. ser tv eller taler i telefon. Derfor har vi hos Japebo et stort udvalg af trådløst tilbehør fra Phonak, så du får god lyd, der booster dine høreapparaters ydeevne. Tag et kig i vores udvalg og se, om der er noget tilbehør, som passer til dig.

Phonak har i over 70 år udviklet og produceret avancerede høreløsninger, og de flytter hele tiden teknologiens grænser, så de kan tilbyde hjælp til enhver høresituation. Phonak prøver desuden hele tiden at finde nye og innovative måder at hjælpe hørehæmmede med at få bedre lydoplevelser. Du kan altså være helt sikker på, at hvis du investerer i trådløst tilbehør til dine Phonak-høreapparater, vil du få topkvalitet.

Køb ComPilot-tilbehør til dit Phonak-høreapparat

Hos Japebo.dk kan du få et stort udvalg af ComPilot-tilbehør til dine høreapparater, som giver dig mere frihed, komfort og tryghed. Med ComPilot får du en nem adgang til fjernsyn, MP3-afspillere og telefoner. Du kan også få Phonaks ComPilot ll og ComPilot Air ll, som forbinder alle Bluetooth-enheder med dine høreapparater, så du kan streame lyden fra dine lydkilder direkte til dine høreapparater. Se også vores tilbehør til ComPilot, som indebærer eksterne mikrofoner, antenner, strømforsyninger og silikonecovers til Phonaks ComPilot, så du er helt dækket ind.

Forbind lyd fra dit høreapparat til dit tv med Phonaks TV LINK ll m.m

Er du på udkig efter tilbehør til dine Phonak-høreapparater, så du kan nyde at se tv igen, så tag et kig på vores udvalg af tilbehør til tv. Hos Japebo forhandler vi Phonak TV LINK ll, som sammen med Phonaks ComPilot gør, at du kan se tv uden irriterende kabelforbindelser eller hovedtelefoner og samtidig bevæge dig frit rundt. Du har også mulighed for at vælge en pakkeløsning, hvor du både får Phonaks ComPilot og TV LINK ll samlet, så du kan få den perfekte tv-oplevelse. Se også vores TV Connector, der streamer lyden fra dit tv til dit høreapparat uden brug af en ekstern modtager og med en rækkevidde på op til 15 meter.

Overfør lyd fra trådløs telefon til dit høreapparat

Ønsker du dig en telefon, som automatisk overfører indkommende opkald til dine høreapparater? Så se nærmere på Phonaks trådløse telefon, som også kan bruges som en almindelig telefon af hele familien. Telefonen reducerer også unødvendig støj og sikrer dig en god taleforståelighed med lyd i højeste kvalitet. Vi har også Phonaks Easycall ll, som forbinder din mobiltelefon med dine Phonak-høreapparater, så du kan tale trådløst i mobiltelefon.

Tag også et kig på Phonaks RemoteMic, som giver dig mulighed for at føre en samtale over afstand, som især er en fordel, hvis der er meget baggrundsstøj. Phonaks RemoteMic er en nem løsning, hvis du f.eks. er til en forelæsning, hvor talerens stemme kan være svær at høre. Så kan Phonaks RemoteMic sættes fast på talerens tøj og sende stemmen direkte til dine høreapparater. Husk at du også kan få et EasyCall-cover hos os, som kan bruges til Phonaks EasyCall til iPhone 6 eller iPhone 6S.

Japebo.dk har tilbehør til dit Phonak-høreapparat

Har du spørgsmål til vores store sortiment af produkter til Phonak-høreapparater, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at skrive til vores mail info@japebo.dk. Vores hørespecialister er klar til at hjælpe dig. Hos Japebo.dk er vi autoriseret forhandler af alle produkterne i vores netbutik, så du kan være sikker på at få hjælp af medarbejdere med høj faglig ekspertise, når du kontakter os. Vi ser frem til at høre fra dig!