Viser et enkelt resultat

Rexton

Alt i Rexton høreapparat tilbehør og vedligeholdelse.

Se vores store Rexton udvalg ved at vælge en kategori herover.

Hos Japebo har vi samlet et stort udvalg af produkter fra det anerkendte mærke Rexton, heriblandt tilbehør til høreapparater og produkter til vedligeholdelse. Rexton har udviklet høreapparater i mere end 50 år og har derfor fulgt udviklingen gennem mange år. Rexton fokuserer overordnet på fire kerneidéer, når de udvikler høreapparater, nemlig værdi, innovation, kvalitet og brugervenlighed. Derfor har Rexton-høreapparaterne en høj stabilitet og god levetid, da balancen mellem værdi, kvalitet og stabilitet stemmer overens.

Rextons høreapparater fås som Receiver in the Canal (RIC), bag-øret-høreapparat (BTE) og som formstøbte i-øret-høreapparater (ITE). Gå på opdagelse i kategorierne herunder og find alt det, du skal bruge til dit høreapparat som lydkupler, trådløst tilbehør, vedligeholdelse, rensebægre og tyndslanger. Invester i Rexton-tilbehør og hør forskellen allerede i dag!

Domes til dit høreapparat

Hos Japebo.dk forhandler vi alt til dit Rexton-høreapparat, og derfor er domes, også kaldt lydkupler eller tippper, ingen undtagelse. Med lydkupler får du forbedret din lydoplevelse og får samtidig en behagelig pasform i et hudvenligt materiale. Vores domes til Rextons høreapparater fås i flere størrelser og former, nemlig åben, semi åben, lukket og dobbelt. Du kan skifte mellem forskellige typer domes, og det anbefales, at du skifter click domes en gang om måneden.

Sikr at dit høreapparat sidder stabilt med støtteben

Det er vigtigt, at dit høreapparat fra Rexton sidder stabilt fast i øret – ellers bliver din høreoplevelse ikke tilfredsstillende og tilstrækkelig. Med Concha Lock – eller i daglig tale støttben – er du sikret, at dit høreapparat sidder fast under fysisk aktivitet. Concha Lock findes i tre størrelser, så du kan finde lige netop den, der passer til dig. For at sætte støttebenet på plads skal du tage domen af og derefter sætte Concha Lock fast på recieveren.

Gå på udkig i Rextons trådløse tilbehør

Fra Rexton kan du få et væld af trådløst tilbehør til dit høreapparat som en fjernbetjening, der nemt kan justere lydstyrken, skifte program, tænde og slukke dit høreapparat efter behov samt aktivere strømbesparelsesfunktionen. Du kan bl.a. også få produkter, der fungerer både som fjernbetjening og som streamer af lyd fra dine lydkilder til dit høreapparat i én. Der er altså rig mulighed for at investere i gadgets, der kan optimere din lydoplevelse.

Rextons høreapparater kræver vedligeholdelse

Høreapparater kræver ligesom så meget andet vedligeholdelse, og derfor har vi hos Japebo.dk et godt udvalg af tilbehør til vedligeholdelse af dit høreapparat. Vi har alt lige fra rensebørster og rensespray til otoferm creme, som øger komforten, når du bruger dit høreapparat og gør det nemmere at indføre høreapparatet. Gå ikke på kompromis, når det gælder vedligeholdelse af dit Rexton-høreapparat!

Få voksfilter fra Rexton

Forhindr at voks tilstopper dit høreapparat med voksfilter fra Rexton. Du kan få flere forskellige voksfiltre hos os, som sikrer den mest optimale lyd ved at forhindre voks at tilstoppe højtaleren i høreapparatet. Filteret beskytter højtaleren mod partikler og bakterier i ørerne, og det er nemt og enkelt at skifte, når du trænger ca. hver 4. uge.

Japebo.dk – din forhandler af tilbehør til høreapparater

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til, hvordan du bedst vedligeholder dit Rexton-høreapparat, eller har spørgsmål til vores mange Rexton-produkter, så er du velkommen til at kontakte vores hørespecialister på mail info@japebo.dk. Vi er autoriseret forhandler af alle de produkter, vi har i vores webshop, så vi kan bidrage med høj faglig ekspertise, hvis du kontakter os. Vi ser frem til at hjælpe dig!