Viser alle 7 resultater

8 918 0200 005
1.995,00 kr
8 937 0100 004
3.445,00 kr
8 928 0100 000
799,00 kr
8 935 0300 088
2.795,00 kr
1.895,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
1.395,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
8 912 0100 093
1.995,00 kr

DEX™ – TRÅDLØST TILBEHØR FRA WIDEX

Med DEX™ audioudstyr fra Widex kan du få glæde af en helt ny verden af lyd. Vælg blandt flere mikrofoner og andet praktisk tilbehør til dit tv eller mobiltelefon, der gør det nemt at kommunikere mellem dine enheder. De fleste har deres egen type og grad af høretab, hvorfor noget tilbehør måske vil fungere bedre end andet. Se hele udvalget af DEX™ trådløst tilbehør fra Widex her på siden, og find det, der passer til lige netop dig og dit behov.

Widex er en dansk virksomhed, som siden 1956 har haft missionen om at tilbyde de absolut bedste høreapparater, der giver hørehæmmede mulighed for at bevare kontakten til omverdenen. Og det er bestemt en mission, som vi hos Japebo kan støtte op om. Derfor er du altid garanteret et højt kvalitetsniveau, som kun de færreste kan matche, når du vælger apparater og tilbehør fra Widex.

Kommunikér trådløst med din telefon, dit tv eller audioudstyr

Med det populære DEX™ audioudstyr fra Widex kan du få glæde af en helt ny verden af lyd. Det trådløse tilbehør gør det let og enkelt for dig som høreapparatbruger at kommunikere med dit audioudstyr, dine fjernbetjeninger, dit tv eller telefon, hvad enten det er mobil eller fastnet.

Du kan blandt andet vælge COM-DEX løsningen, der streamer lyd fra din smartphone eller en anden Bluetooth enhed til dine høreapparater. På den måde kan du ubesværet høre din samtalepartner selv i meget støjende omgiver eller på længere afstande samt musik og meget. Som bruger kan du styre den innovative høreløsning med en gratis app, der er tilgængelig på Apple Watch™, smartphone og iPhone.

CALL-DEX er en mere diskret og smart enhed til streaming af samtaler fra mobiltelefonen til dine høreapparater. CALL-DEX kan streame i helt op til 80 timer og er kompatibel med de fleste mobiltelefoner.

UNI-DEX er fremstillet til alle typer telefoner og er utrolig nem at anvende. Du tilslutter blot jack-kablet til din mobiltelefon eller dit audioudstyr, hvor streamingen starter automatisk og så er du klar til at lytte.

Med vores sortiment af DEX™ tilbehør fra Widex tilbyder vi håndfrie løsninger, der er nemme at anvende og som har en fantastisk lyd. Designet er enkelt, tidløst og kan styres med COM-DEX appen.

Hos Japebo er du garanteret håndfrie løsninger af højeste kvalitet

Japebo forhandler tilbehør til høreapparater af højeste kvalitet til såvel unge som gamle. Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af trådløst tilbehør fra Widex, som er en af verdens førende producenter inden for innovative høreløsninger. Vi fører naturligvis alle de mest populære produkter, hvorfor du helt sikkert vil kunne finde netop det, som du lige står og mangler til dit høreapparat.

Er du i tvivl om, hvorvidt det trådløse DEX™ tilbehør fra Widex er noget for dig, kan du altid kontakte os for kyndig vejledning. Du kan kontakte os på flere måder. Enten direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.