Viser alle 6 resultater

99,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
99,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
150,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
150,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
10954531
59,00 kr

Tynde lydslanger til Bernafon høreapparater

Bruger du et Bernafon høreapparat og er det på tide at udskifte dine tyndslanger? Her på siden kan du læse om Bernafon tyndslanger, som er udskiftelige tyndslanger til Bernafon høreapparater.

Tyndslangerne skal jævnligt udskiftes, da de bliver slidt ved brug. Det går udover lydkvaliteten af dit høreapparat, da partikler i tyndslangen blokerer for lyden. For at få det optimale ud af dit høreapparat, er det derfor en god idé at skifte tyndslangerne på jævnlig basis. En god indikator for at du skal skifte tyndslanger er, at de er misfarvede eller tilstoppede – ellers anbefales det at de skiftes minimum hver 3. måned.

Sikrer en optimal lydoverførsel med Bernafon miniFit Thin Tubes

MiniFit-slangerne passer til alle Bernafon høreapparater med en tynd lydslange. MiniFit Thin Tubes er endvidere meget diskrete, da de er gennemsigtige. Det er vigtigt at udskifte lydslangerne på dit høreapparat jævnligt for at bevare den gode lydkvalitet. En god lydkvalitet forudsætter, at dine tyndslanger er intakte og rene. Tyndslangerne er udsat for meget påvirkning gennem dagen, hvor de udsættes for fugt og snavs. Det kan komme fra både dine ører og omgivelser. Kommer der skidt i tyndslangerne blokeres der for lyden og selve lydoverførslen fra dine høreapparater til dine ører bliver ufuldkommen.

Derfor er det vigtigt at udskifte sine tyndslanger jævnligt.

MiniFit tyndslanger findes i 2 varianter: miniFit thin tubes 0,9 mm diameter til almindelige hørereduktioner og miniFit thin tubes 1,3 mm diameter til ekstra forstærkning eller kraftige hørereduktioner. Du kan aflæse slangelængden og den korrekte diameter på slangen. For enden er der en lille gravering med cifrene for diameter og længde.
Bernafon Spira Flex tyndslanger tilpasset dit øre
Bernafon Spira Flex tyndslanger sikrer en optimal overførsel af lyden fra høreapparatet til dit øre. Spira Flex tyndslanger er lavet i hudvenligt materiale, som tilpasser sig dit øre. Det bløde materiale gør at slangen ikke trykker ubehageligt i øre-området, og du kan derfor med lethed bruge høreapparatet hele dagen. Den gennemsigtige slange er meget diskret, og du skal derfor ikke bekymre dig om synligheden af høreapparatet.
Derudover er Bernafon Spira Flex tyndslanger meget nemme at udskifte. Den gamle slange tages nemt af adapteren hvorefter du bare skal sætte en ny på, og du kan gøre det helt selv.

Slangerne kommer i forskellige tykkelser og kan derfor bruges til alle niveauer af høretab. Spira Flex tyndslanger findes i to varianter: Spira Flex slanger 0,9 mm og Spira Flex slanger 1,3 mm. Spira Flex med 0,9 mm tykkelse er den mest almindelige til milde høretab, hvor Spira Flex 1,3 mm er powerversionen til kraftigere høretab.

Har du høreapparater med støbte ørepropper kan du tilpasse din lydslange til dit høreapparat med Silikoneslangen på 35 cm. Der kommer mange stykker lydslanger ud af silikoneslangen og det er derfor en økonomiske løsning. Den tillader ikke mindst, at du selv styrer længden på din lydslange, og du kan opnå den perfekte længde, som passer præcis til dig.

Udskiftning af tyndslanger

Det er essentielt for lydkvaliteten at bevare et ubesværet flow af lyden fra høreapparatet til dit øre. Ved at udskifte slangerne jævnligt, sikrer du at lydkvaliteten af dine høreapparater altid er i top. Det er individuelt at vurdere ved hvilket interval tyndslangerne skal udskiftes, men de bør uanset hvad skiftes minimum hver 3. måned. Det afhænger også af, hvilke forhold de er udsat for. Dyrker du meget og hård motion eller er meget udendørs, bliver tyndslangerne hurtigere slidte. Oplever du, at tyndslangerne bliver gule og materialet bliver hårdt, skal de udskiftes med det samme.
Hvis materialet bliver hårdt kan det genere området omkring dit øre. Det hårde materiale kan give trykmærker og bakterier kan genere din hud omkring øret. Ved jævnlig udskiftning af tyndslanger, sikrer du en behagelig og komfortabel oplevelse af at bruge høreapparat.

Tyndslangerne skal derfor altid være rene og gennemsigtige for at bevare den høje lydkvalitet på dit Bernafon høreapparat. Tyndslangerne skal skiftes, hvis de bliver misfarvede eller tilstoppede. Tilstoppede tyndslanger blokerer for lyden, og det går ud over lydkvaliteten, som altid skal være i top. Dertil er misfarvede tyndslanger en direkte indikator for, at de skal udskiftes.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hos Japebo.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af dine nye tyndslanger.
Skriv til vores mail info@japebo.dk eller i chatten, hvis du har nogle spørgsmål til vores ladere, høreapparater eller tilbehør hertil. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så de gode lydoplevelser kan starte.