Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 4 resultater

Bernafon ladere til genopladelige høreapparater

Er du en erfaren bruger af Bernafon høreapparater og leder du efter en ny oplader? Her på siden kan du blive klogere på vores Bernafon ladere. Der findes forskellige opladere til genopladelige Bernafon høreapparater, som passer til dit behov.
Bernafon er en global virksomhed inden for høreomsorg, der giver mennesker mulighed for at høre og kommunikere bedre. Bernafon tilbyder høreløsninger af høj kvalitet ved at kombinere førende teknologi og mere end 70 års knowhow i branchen.

Til dig med en aktiv livsstil

Det kan betale sig at bruge et Alpha høreapparat. Bernafon Alpha er designet til at være attraktivt og diskret, og det sidder sikkert og behageligt bag øret. Du får den bedste lyd uden at gå på kompromis – men gode høreapparater kræver også effektive ladere.
Bernafon Charger Plus til Alpha høreapparater er nem at bruge i hjemmet og på farten. Den transportable Charger Plus oplader genopladelige Alpha høreapparater op til tre gange uden brug af strømforsyning, men via opladerens indbyggede batteri. Opladerens låg beskytter høreapparaterne under opladning og transport. Med denne ladestation fra Bernafon får du derfor både opladning, beskyttelse samt opbevaring af dine høreapparater.
Ladestationenen er særligt attraktiv på grund af opladerens powerbank, som har kapacitet nok til 3 fulde opladninger af to høreapparater. Powerbanken kan lade høreapparaterne op 3 gange, før powerbanken skal genoplades i ladestation, og er derfor ideel til når du er på farten. C harger Plus gør Alpha høreapparater endnu mere attraktive for brugere med en aktiv livsstil.
Det genopladelige indbyggede litium-ion-batteri gør det muligt at bruge Charger Plus som en powerbank, når den ikke er tilsluttet en strømkilde. Powerbanken lades helt op på fire timer. Opladeren bruger induktiv teknologi, der muliggør kontaktløs opladning af høreapparaterne. Den induktive kontaktløse opladning sikrer stor pålidelighed samt brugervenlighed.
Den magnetiske forbindelse i opladeren sikrer, at høreapparaterne forbliver i opladeren. Når høreapparaterne sættes i opladeren, slukkes apparaterne og opladningen begynder automatisk. Høreapparaterne tændes, når de tages ud af opladeren. Om aftenen skal du blot placere enhederne i ladestationen, og dine høreapparater vil genoplade deres batterier til den kommende dag. Faktisk behøver du kun at oplade høreapparaterne i 3 timer for at de holder en hel dag. Ladestationen slukker derefter automatisk.

En transportabel oplader

Hos Japebo anbefaler vi at du som bruger af genopladelige høreapparater har mere end én tilhørende oplader. Bernafon-oplader til lithium-ionbatterier oplader dine høreapparater, så de holder hele dagen. Du kan med fordel have en ekstra lader med sin faste plads i weekendtasken eller på kontoret, så du altid kan lade dine høreapparater.

Lader du høreapparaterne op om aftenen, kan de holde batteri resten af dagen – også selvom du streamer meget fra Bluetooth-enheder. Du sætter dem i laderen om aftenen, og de er klar næste morgen. Faktisk behøver du kun at oplade høreapparaterne i 3 timer for at de holder en hel dag. Glemmer du alligevel en dag at oplade høreapparaterne, skal de kun oplades 30 min for at holde strøm til 6 timers brug. De kan derfor holde en halv dag med meget lidt opladning.

Det miljøvenlige valg

Bernafon Lader til lithium-ion batterier er det miljøvenlige valg. Ved at bruge genopladelige batterier i stedet for at smide de gamle batterier ud og erstatte dem med nye, skal du blot oplade dem om natten. Du sparer således miljøet for at nedbryde hundredvis af almindelige batterier.

Har du spørgsmål?

Hos Japebo.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye oplader.
Er du i tvivl om hvilken oplader du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@japebo.dk eller skriv til os i chatten.