Viser alle 5 resultater

Rexton trådløst tilbehør

Med trådløst tilbehør fra Rexton bliver din lydoplevelse bedre og ikke til at gå på kompromis med. Her hos Japebo.dk kan du bl.a. finde fjernbetjeninger til dit høreapparat, der kan regulere lyden efter behov, og transmittere, der kan streame lyden fra f.eks. dit TV til dit høreapparat. Med andre ord har vi altså sørget for, at du ikke skal gå ned på udstyr, når det gælder dit høreapparat. Se vores store udvalg af trådløst tilbehør til dit høreapparat fra Rexton og find lige det, der passer til dit behov.

I mere end 50 år har Rexton udviklet høreapparater til dig og har derfor fulgt med udviklingen gennem adskillige år. Rexton fokuserer på fire kerneidéer, når de udvikler deres høreapparater, og det er værdi, innovation, kvalitet og brugervenlighed. Du kan derfor være sikker på at investere i høj stabilitet og god levetid, hvis du vælger Rextons høreapparater og tilbehør hertil.

Køb fjernbetjeninger, halsslynger mv. til dit høreapparat hos Japebo.dk

Investér i en verden af lyd med vores trådløse tilbehør fra Rexton. Vi hos Japebo.dk har sørget for at have alt det tilbehør, du kunne få brug for til dit høreapparat. Gå på opdagelse i vores store udvalg og se, om der er nogle gadgets, du ikke kan undvære.

Vi hos Japebo.dk har et godt udvalg af fjernbetjeninger, som gør det nemmere for dig at styre funktionerne på dit høreapparat. Fjernbetjeningerne giver også mulighed for at streame lyd i høj kvalitet til dit høreapparat fra bl.a. din mobil eller dit fjernsyn, og de er nemme at betjene. Vi har også halsslynger, som sikrer både korrekt placering og god lydkvalitet, når du lytter til enheder eller taler i telefon. Nogle af vores halsslynger kan desuden også fungere som fjernbetjening og har adskillige funktioner.

Vi kan også tilbyde mikrofonenheder, der kan sende lyd til dine høreapparater samt bæredygtige opladere til genopladelige høreapparater. Du kan selvfølgelig også få transmittere hos os, som forbinder dit TV med dit høreapparat, så du kan få hele oplevelsen med, når du ser din yndlingsserie.

Hos Japebo.dk er du sikker på at få høj faglig ekspertise

Foruden trådløst tilbehør til Rextons høreapparater har vi hos Japebo.dk et stort udvalg af mærker, som leverer tilbehør til høreapparater i absolut topklasse. Du kan bl.a. finde trådløst tilbehør og en masse andet til dit høreapparat fra mærker som Siemens, Widex og Phonak. Alle vores mærker producerer tilbehør i høj kvalitet, så uanset hvilket mærke, du vælger, kan du være sikker på at investere i tilbehør fra nogle af de bedste på markedet.

Har du spørgsmål til nogle af vores Rexton-produkter eller vores øvrige store sortiment af tilbehør til dine høreapparater, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores hørespecialister står klar til at hjælpe til på mail info@japebo.dk.