GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Batterier

Bestil batterier til høreapparater nemt, hurtigt og bekvemt i vores shop. Vi sender bestillinger der er lavet inden klokken 15, samme dag. Vi tilbyder levering med PostNorden og GLS så du kan nemt bestemme hvor hurtigt og hvordan du ønsker dine batterier til dine høreapparater leveret.

Siemens batterier er for tiden de mest benyttede batterier til høreapparater, da det er dem der har stået for leveringen til Danske Regioner siden 2013, men ønsker du batterier fra Bernafon, Oticon, Phonak, Widex eller Rayovac og PowerOne kan vi også klare dette, klik blot på en af producenterne herunder og bestil nemt batterierne og vælg blot hvordan du ønsker dem leveret.

 

Hurtig levering af din ordre

Uanset hvordan du ønsker din bestilling af batterier til høreapparater leveret kan vi hjælpe dig. Du kan frit vælge mellem den billige men lidt langsommere levering med brev af din bestilling, det koster faktisk kun 8 kroner, men kan til gengæld tage op til en uge. Ønsker du hurtig levering af din bestilling, kan du vælge levering som quick brev til 27 kroner eller du kan vælge en pakkelevering enten på din arbejdsplads, direkte hjem til dig selv med omdeling, eller i en pakkeboks hvor du kan hente din bestilling af batterier til høreapparater lige når det er nemt og bekvemt for dig.

Spørgsmål ? Vi er her for at hjælpe.

Ønsker du svar på nogle spørgsmål inden du bestiller batterier til høreapparater, er du velkommen til at kontakte os gratis på telefon: 80 20 80 90, på mail eller via chatfunktionen her på siden, der sidder altid en medarbejder klar til at besvare dine spørgsmål inden du bestiller batterier til dine høreapparater.

Største udvalg af batterier til høreapparater

Ønsker du det bedste til din høreløsning, kan du vælge originale batterier fra BernafonOticonPhonak eller Widex ud over at du selvfølgelig kan bestiller batterier til dine høreapparater fra Siemens eller Signia. Vi fører også batterier til høreapparater fra både Rayovac og PowerOne.

Batteri til høreapparater i alle størrelser

Alle gængse størrelser batterier i henholdsvis 10 (gult farvemarkeret), 312 (brunt farvemarkeret), 13 (orange farvemarkeret) eller 675 (blåt farvemarkeret) kan du finde her på siden, kig blot rundt og bestil dine batterier i ro og mag.


Privatlivspolitik Cookiepolitik