Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 2 resultater

Starkey ladere

Hos Japebo finder du forskellige Starkey ladere til dine høreapparater. Disse gør hverdagen lettere for dig, der bruger Starkey høreapparater. Det kan ikke være nemmere at bruge genopladelige høreapparater – du skal blot sætte dine høreapparater i deres oplader om natten og du vil vågne op til apparater der er ladet op og klar til brug hele dagen.

Transportabel oplader

Starkey Mini Turbo Charger er en oplader til dine høreapparater med genopladelige litium-ion batterier. Starkey Mini Turbo Charger er en to-i-en oplader, da den fungerer som en transportabel powerbank og som en almindelig oplader, som oplader via en stikkontakt. Med denne oplader får du derfor både en transportabel oplader, der kan oplade dine høreapparater når du ikke har adgang til en strømkilde, og en almindelig oplader, der oplader ved hjælp af en almindelig strømledning.
Den smarte Turbo Charge funktion er endvidere vigtig for dig, der har brug for hurtig opladning af dine høreapparater. Med indikatorlamper og nem betjening, er Starkey Mini Turbo Charger den ideelle oplader til alle situationer.

Du kan oplade dine høreapparater op til 4 gange på én enkelt opladning af Starkey Mini Turbo Charger. Du kan derfor tage opladeren med på ture, hvor du ikke altid har adgang til strøm. Der er Starkey Mini Turbo Charger den perfekte løsning.
Du kan med fordel oplade dine batterier om natten, og sætte dem i opladeren før du går i seng, da høreapparaterne slukker automatisk, når de er fuldt opladet. Høreapparaterne oplades hurtigt og er fuldt opladet på under 3 timer.
Når du ikke, at oplade dem om natten, kan du hurtigt få strøm til en del timer med Turbo Charge funktionen. Det er en funktion, som oplader dine høreapparater til 20% på under 7 minutter, som svarer til 3,5 times brug. Er dine høreapparater eller opladeren næsten løbet tør for strøm, går Turbo Charge-funktionen automatisk i gang.

Opladningsstation som tørrer dine Starkey høreapparater

Starkey Charger er en opladningsstation til dine Starkey høreapparater. Den oplader og tørrer dine høreapparater, som du med fordel kan oplade om natten. Den samler alt fugt, og oplader høreapparaterne på mindre end 3,5 time.
Starkey Charger er endvidere udstyret med indikatorlamper, så du kan følge med i opladningsprocessen. Når høreapparaterne skal oplades, sættes hele høreapparatet i opladeren, som er designet til formålet. Der er endvidere to indikatorlamper, som indikerer at dine høreapparater sidder korrekt, og hvornår de er fuldt opladet.

Når du skal bruge dine høreapparater næste morgen, tænder høreapparaterne automatisk. På samme måde slukker de, når de bliver sat i opladeren. Du skal derfor ikke tænke så meget, når du sætter dem i opladeren om aftenen.
Du kan lægge en tørrekapsel i opladeren, så dine høreapparater bliver tørret i opladningsstationen. Den gør, at du har opladet og tørre høreapparater, når du vågner om morgenen, da den fjerner alt fugt, som høreapparatet har samlet op i løbet af dagen. Der følger endda en lille børste med, så du kan rense høreapparaterne på overfladen, før du sætter dem til opladning.
Det tager under 3,5 time at oplade begge høreapparater, men der sker intet ved, at de bliver siddende i opladeren natten over, når de er opladet.

Spørgsmål?

Skriv til vores mail info@japebo.dk eller i chatten, hvis du har nogle spørgsmål til vores ladere, høreapparater eller tilbehør hertil. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så de gode lydoplevelser kan starte.