Viser alle 4 resultater

10824276
249,00 kr
10939860
1.399,00 kr
10948358
2.199,00 kr
10675287
1.499,00 kr

Trådløst tilbehør fra Siemens

Hos Japebo.dk kan du få en bred vifte af trådløst tilbehør til dit høreapparat fra Siemens. Med et høreapparat er du kommet langt med at høre bedre i hverdagen, men med trådløst tilbehør til høreapparater kan du få gadgets, der gør hverdagen nemmere og lidt sjovere. Vi forhandler trådløst tilbehør som fjernbetjeninger, transmittere og mikrofoner fra Siemens her på siden, så du kan helt sikkert finde noget, du ikke kan undvære.

Fjernbetjeninger med flere funktioner

Står du og mangler en fjernbetjening, som gør det enkelt at få adgang til dit høreapparats funktioner? Så kig nærmere på vores EasyPocket. Fjernbetjeningen er nem at betjene med store knapper, så du kan justere og indstille lyden efter dine individuelle ønsker. Se også vores miniPocket-fjernbetjening, som giver dig mulighed for at styre funktionerne i dit høreapparat diskret med den lille fjernbetjening. Både EasyTek og miniPocket passer til Siemens- og Signia-høreapparater.

Ønsker du dig en fjernbetjening med endnu flere muligheder, så se vores EasyTek som er en streamer og fjernbetjening i én. EasyTek forbinder dit høreapparat via Bluetooth med f.eks. dit tv, computer eller mobiltelefon, og så har den en indbygget mikrofon til telefonopkald.

Transmittere til enhver smag

Kig også nærmere på vores udvalg af transmittere. Vi har en tv-transmitter, som kan forbinde Siemens- og Signia-høreapparater trådløst med de nyeste, digitale tv-apparater. Brug tv-transmitteren med vores EasyTek og få den optimale lydoplevelse hver gang. Hvis du allerede har et tv og gerne vil koble lyden fra det til dit høreapparat, så kig nærmere på vores tek-transmitter.

Er du ofte til konferencer eller præsentationer på arbejdet, kan du med fordel investere i en VoiceLink-mikrofon hos os. Mikrofonen gives til taleren under konferencen eller præsentationen, så du kan få en effektiv taletransmission til dit høreapparat. Nemt og enkelt.

Japebo.dk har trådløst tilbehør til dig

Hos Japebo.dk kan du foruden vores trådløse tilbehør fra Siemens få en lang række trådløst tilbehør fra førende brands på markedet, som vil gøre din hverdag med høreapparat nemmere. Gå på opdagelse i det trådløse tilbehør fra Phonak, Interton og Rexton og find dine favoritter.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til noget af vores trådløse tilbehør til høreapparater fra Siemens eller vores øvrige produkter. Vi kan træffes via vores mail info@japebo.dk. Vi er autoriseret forhandler af alle produkterne i vores netbutik, så når du kontakter os, kan du være sikker på at få hjælp af medarbejdere med en høj faglig ekspertise.