Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 4 resultater

95,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
95,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
150,00 kr
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Siemens domes

Hos Japebo tilbyder vi tilbehør til dit høreapparat. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Siemens domes, og mangler du derfor nogle nye domes til dit høreapparat? Så er du kommet til det helt rette sted. Siemens domes findes i flere forskellige modeller, alt efter hvad der behager dig. Derfor er det vigtigt, at du finder lige præcis dem, der opfylder dine krav og passer til netop dit apparat. Med Siemens domes opnår du komfort på højeste plan samt den bedst mulige lydoplevelse, sådan som du ønsker det, således kan du få det bedste ud af tilværelsen.

Udskift dine Siemens domes

Vores hørelse er meget værdifuld for os alle, og hverdagen bliver en stor udfordring, når man mister hørelsen. Dette kommer dog til at ske for langt de fleste af os enten i en tidlig eller sen alder. Derfor bruger mange høreapparater, som er en utrolig teknologi, der giver hvem som helst hørelsen tilbage. For at kunne beholde et velfungerende høreapparat, kræver det vedligeholdelse og udskiftning af noget tilbehør. Dette er tilfældet med domes, som anbefales at blive skiftet en gang om måneden. Siemens domes forhindrer partikler i øregangen, således dit høreapparat kan fungere optimalt. Domes er desuden lavet af hudvenligt materiale og generer derfor ikke huden. Du kan altså med stor fordel udskifte dine Siemens domes.

Teknologi til fremtiden

Siemens er teknologi til fremtiden. Her udvikler man produkter, der revolutionerer dit liv gennem den nyeste teknologi og uovertrufne brugeroplevelser. I mere end 100 år har Siemens produceret avancerede høresystemer, hvilket også er grunden til, at de er blandt markedets førende producenter, når det gælder revolutionerende udvikling og innoverende produktion af høreapparater og tilbehør. Siemens tilbyder høreløsninger, der passer til dine personlige præferencer. Uanset om du sætter pris på diskretion, stil eller modernitet, så finder du her den perfekte høreløsning. Her behandler man dit individuelle, akustiske miljø, og hvordan du bevæger dig gennem det. De tager også højde for din livsstil, så du kan få den mest personlige og overlegne lytteoplevelse.

Vælg de perfekte Siemens domes

Hos Japebo er der garanti for, at du finder lige præcis de Siemens domes, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både åbne, lukkede, power domes og meget mere. Når du vælger domes, vælger du også den lytteoplevelse, som du ønsker, alt efter hvor åbne eller lukkede domes, du vælger. Bruger du åbne domes, sikrer du maksimal komfort samt en åben følelse i øregangen. For en mere intens lydoplevelse bør du bruge de lukkede, da disse tillader mere basforstærkning. De semi-åbne har to lameller, der giver større tætning men uden okklusion. Power domes giver maksimal forstærkning i hele frekvensfeltet og større tætning. Du kan nemt selv skifte dine Siemens domes ved at klikke dem af og på. Ved at udskifte dine Siemens domes sikrer du, at dit høreapparat holder i lang tid, og på den måde kan du have glæde af det i mange år. Lev et liv med frihed, kærlighed og glæde med et høreapparat.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde tilbehør til dit høreapparat har vi hos Japebo også et ønske om at tilbyde vores kunder en pålidelig, effektiv og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På vores hjemmeside kan du læse om vores leveringstider og priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret og returnering samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.