Viser alle 3 resultater

SIEMENS BATTERIER

Siemens batterier til høreapparater

Hos Japebo tilbyder vi et bredt sortiment af Siemens batterier til høreapparater, der vil gøre din hverdag med høretab lettere. Kendetegnende for Siemens batterierne er en lang levetid, stor pålidelighed og kraftfuld ydeevne, der gør dem ideelle til stort set alle brugssituationer.

Vi forhandler en masse andet tilbehør til høreapparater fra Siemens, så uanset om du vil ændre på indstillingerne med en fjernbetjening, streame lyd direkte til høreapparaterne eller have fuld kontrol over opladningen, så er produkterne fra Siemens elegante, praktiske og nemme at bruge.

Køb batterier til Siemens høreapparater online

Hos Høreshoppen Japebo.dk kan du købe alt i batterier til dine Siemens høreapparater online – uanset hvilken model du anvender. Derfor findes batterierne i alle størrelser og både som genopladelige batterier og helt almindelige batterier. Har du brug for hjælp til at bestemme den rigtige batteristørrelse eller måske du har brug for vejledning i tilslutning af dit høreapparat, så kan vores hørespecialister altid hjælpe dig.

Vær opmærksom på at de nyere høreapparater fra Siemens bliver produceret under navnet Signia, som vi naturligvis også forhandler tilbehør til her på webshoppen. Når du køber Signia batterier, køber du et yderste kraftfuldt batteri til høreapparater. Det konstante spændingsniveau garanterer optimal ydeevne til ethvert høreapparat.

Der er flere fordele ved at vælge Siemens batterier til dit høreapparat:

  • Høj kvalitet med lang levetid
  • Konstant spændingsniveau med optimal ydeevne
  • Pålidelige batterier med tredobbelt forseglede materialer
  • Miljøvenlige og fri for kviksølv
  • Tydelig farvekodning, så batteritypen er letgenkendelig

Japebo.dk – høreshop med fagekspertise

Har du spørgsmål om Siemens tilbehør, batterier eller vores øvrige produktsortiment, er du altid mere end velkommen til at spørge os til råds, hvis du har brug for vejledning. Du kan kontakte os direkte i chatten eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.