Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 3 resultater

Rensning af høreapparater

Har du lige fået et par nye høreapparater? Så fungerer de sikkert helt fantastisk. Efter et par uger vil de dog som oftest begynde at se lidt slidte ud, og lyden er måske heller ikke så god længere. Ofte er det, fordi der sidder ørevoks fast i dem – og af netop den grund er det vigtigt, at du jævnligt renser dine høreapparater. Men hvordan rengør man bedst høreapparater, uden at beskadige dem? Det kan du læse meget mere om lige her, men du kan ligeledes finde en voksfjerner til fjernelse af ørevoks her på siden, som du kan bruge til at opløse ørevoks i dine høreapparater.

Sådan passer du godt på dine høreapparater

Med det sagt, er det naturligvis vigtigt, at du generelt behandler dine høreapparater med omtanke. Skal du have den bedste lyd ud af dem, kan du bruge en voksfjerner her fra siden til at rengøre dem jævnligt. Således holder du dine høreapparater funktionsdygtige i mange år frem. Og ønsker du netop dette, er der nogle enkelte tips, du kan følge:

  • Læn dig ind over bordet, når du skal sætte dine høreapparater i så de ikke falder så langt, hvis du skulle tabe det
  • Sørg for at beskyt dine høreapparater mod høje temperaturer og fugt
  • Tag høreapparaterne ud, før du tager bad, svømmer, får strålebehandling eller bruger hårtørrer

Voksfjerner – rengør nemt og effektivt dine høreapparater

Det er vigtigt, at du ikke anvender vand eller andre væsker til at rengøre dine høreapparater. Du bør i stedet rengøre overfladen af apparatet med en blød, tør klud, mens du kan bruge en voksfjerner eller rensebørste til at rengøre apparatet omkring lydudgang, mikrofonåbning og ventilationskanal. Ørevoks er noget af det, der påvirker høreapparater mest, og det samler sig ofte i lydudgangen. Du kan dog nemt og hurtigt fjerne det med en ørevoks fjerner eller voksfjerner, som det også kaldes. Selv en lille smule voks kan medføre funktionsfejl i høreapparatet, så det er utroligt vigtigt, at du får fjernet det med din voksfjerner. Faktisk bør rengøring af høreapparatet med din voksfjerner være en daglig rutine. Hos Japebo har du rig mulighed for at finde en voksfjerner, der passer til netop dine høreapparater. Vi tilbyder blandt andet voksfjerner til Phonak høreapparater samt voksfjerner til Oticon høreapparater. En populær voksfjerner er vores Perfect Clean voksfjerner, og ønsker du at tage et sikkert valg, kan du med stor fordel vælge den.

Stort udvalg af voksfjerner hos Japebo

Her hos Japebo finder du altså voksfjerner til ethvert behov, således du med voksfjerner nemt og hurtigt kan få rengjort dine høreapparater. Og det er altså essentielt, hvis du skal have glæde af dem i mange år frem. Køber du desuden din voksfjerner hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at rengøre dine høreapparater med voksfjerner, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af voksfjerner lige her på siden, og find en voksfjerner, der matcher netop dine ønsker og behov, allerede i dag.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Japebo går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af din nye voksfjerner. Er du desuden i tvivl om, hvilken type voksfjerner der passer til netop dit høreapparat, eller har du andre spørgsmål til vores voksfjernere, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på info@japebo.dk. Vi hjælper dig ligeledes med tilslutning eller vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig!