Chat with us, powered by LiveChat

Starkey RIC Snapfit Receiver 60dB

495,00 kr

Starkey receivere er kompatible med Starkey LivioAI, Livio, Muse iQ, Muse, Halo iQ, Halo2, Halo, Z-serien og 3-seriens høreapparater.

Der er brugt farvekoder til lettere genkendelighed af højre og venstre receiver. Du kan derfor nemt kende forskel på den højre og venstre enhed med hhv. rød og blå farvekode. Receiverne viser en rød ende til højre og blå ende til venstre øre. På høreapparatets hus vil du se et tal (40, 50 eller 60) for at angive ledningens effektniveau og også et tal fra 1-5, der angiver receiverens længde.

Receiveren er særlig udsat på grund af dens placeringen tæt på øregangen. I første omgang er det en god ide, at udskifte voksfilteret, men hjælper det ikke, kan lyden genoprettes ved at udskifte til en ny receiver.

Selvom du udskifter filteret jævnligt, er receiveren udsat for fugt og snavs, som i sidste ende kan nedsætte lydkvaliteten i dit høreapparat. At udskifte receiveren er derfor nødvendigt for at du får det optimale ud af dit høreapparat. Du får derfor genoprettet lydkvaliteten, så du bevarer den gode lydoplevelsen gennem hele høreapparatets levetid, og får det optimale ud af det, hver gang du bruger det.

Starkey receiver fås i forskellige receiver længder fra 1-5 (1 er den korteste og 5 er den længste) og er nem at udskifte.

Fordele ved Starkey Receiver

  • Øger lydkvaliteten
  • Farvekode af højre og venstre enhed
  • Nem udskiftning

Læs mere i beskrivelsen nedenunder

Starkey RIC Snapfit Receiver 60dB
495,00 kr Vælg varianter