Chat with us, powered by LiveChat

Siemens MiniReciever

580,00 kr

Efter lang tids brug af dit høreapparat, kan der være behov for at udskifte receiveren og opnå en forbedret lydoplevelse. Receiveren kan have taget skade af længere tids slitage, og du kan igen opnå en optimal lyd ved at udskifte den ene eller begge receivere. Du hører igen lyden klarere, da du undgår støj og forvrænget lyd, og du kan også nemmere følge med i samtaler.
Siemens Minireceiver er en højtalerenhed til Siemens Pure høreapparater. Receiveren findes med 3 tre power matrixer der afhænger af dit høreapparat samt 4 forskellige længder af ledning.
Tilslutningen i høreapparatet sikrer at receiveren bliver forbundet korrekt, og det er derfor nemt at skifte receiveren.
Ved jævnlig udskiftning med Siemens Wax Guard vedligeholder du lydkvaliteten samt forlænger levetiden af dine receivere ved at undgå tilstopning og fugt i receiverne.

Fordele ved Siemens Minireceiver

  • Sikrer optimal lydoplevelse og lydmodtagelse.
  • Sørg for at vælge samme power matrix som dit høreapparat er tilpasset med
  • Kan bruges med alle typer af Siemens Click domes.
  • Nem at udskifte.

Størrelse og type er påtrykt ved højtalerudgangen, fjern click domen og du vil se en påskrift med en ét bogstav og ét tal (F.eks. 1S som så modsvarer Længde 1 Type S) – er du i det mindste tvivl så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Siemens MiniReciever
580,00 kr Vælg varianter