Oticon Opn tilbehør kommer i mange variationer. Læs med her og bliv helt opdateret på alt det tilbehør, du kan få til dit Oticon Opn høreapparat.

Hvad er Oticon Opn?

Oticon Opn er et nyt og banebrydende høreapparat fra Oticon. Apparatet benytter sig af den helt nye Velox platform, som behandler lyddata langt hurtigere og langt mere sikkert end hidtidige apparater har kunnet gøre det.
Det sikrer ikke bare en langt bedre lyd for dig som bruger. Det er også mere afslappende at føre samtaler, og du kan nemmere tale med flere på én gang, f.eks. ved middage eller andre sociale sammenkomster.

Læs mere om Oticon Opn her

Oticon Opn tilbehør – endnu flere muligheder til dit høreapparat

Oticon Opn apparaterne fungerer via Bluetooth, altså igennem en trådløs forbindelse. Dette betyder, at lyden bliver transporteret direkte til dine ører uden at blive opslugt af forstyrrende støjkilder på vejen.
Brugen af Bluetooth åbner samtidig op for en lang række nye muligheder og funktioner i dit høreapparat, hvilket også viser sig i det gode udvalg af spændende Oticon Opn tilbehør.

Se de forskellige former for Oticon Opn tilbehør her:

Oticon Opn streamer

Med en ConnectClip til dine Oticon Opn høreapparater får du mulighed for at streame lyd direkte fra trådløse lydkilder som f.eks. smartphones, tablets eller computere og ind i dine ører. Med Clippen kan du altså streame lyd fra f.eks. musiktjenester, telefon eller radio direkte til dine Oticon Opn høreapparater.

Oticons ConnectClip er udformet som en lille, diskret clip, du nemt sætter i kanten af din bluse el.lign., hvorefter den sørger for at opfange lyden fra f.eks. din telefon og sende den direkte ind i ørerne på dig – uden lydtab på vejen.
Du kan også bruge den lille clip som en mikrofon, som du kan give til f.eks. en underviser eller foredragsholder, hvorefter dennes stemme vil blive streamet direkte til dig.

Læs mere om Oticon Opn ConnectClip her

Oticon Opn remote control

Oticon Remote Control 3.0 er en diskret og elegant designet lille fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dine høreapparater, uden at du behøver at gøre det via selve høreapparatet.

Selve den lille Oticon Opn remote control er ikke større end en bilnøgle, og det er derfor oplagt, at du har den enten i lommen eller tasken, hvorfra du diskret kan justere lydstyrken i dine høreapparater – eller helt slukke for lyden.

Læs mere om Oticon Opn remote control her

Oticon Opn tv-adapter 3.0

En Oticon Opn tv-adapter gør det ekstra nemt at nyde en fjernsynsaften sammen med familien.

Den smarte tv-adapter placeres ved fjernsynet, hvorefter den sender lyden fra programmet direkte ind i øret på dig. Der er altså ikke noget lydtab undervejs. Desuden kan du selv bestemme lydstyrken – uden at det påvirker den lyd, resten af personerne omkring dig lytter til.
Så med hjælp af denne form for Oticon Opn tilbehør kan du undgå mange lydstyrke-diskussioner, når yndlingsprogrammerne skal nydes i fjernsynet.

Læs mere om Oticon opn tv-adapter 3.0 her

Oticon Opn app

Endnu en smart mulighed indenfor Oticon Opn tilbehør er den smarte Oticon ON App, som kan hentes i både AppStore og på Google Play.

Med appen kan du forbinde dine Oticon Opn høreapparater til en lang række internetforbundne enheder og tjenester. F.eks. kan du få en notifikation i dit øre hver gang, du modtager en sms eller hvis du er ved at løbe tør for batteri, eller du kan styre lyset i dit hus via dine høretelefoner (hvis lys-opsætningen giver mulighed for det).

Via Oticon ON appen kan du også finde kontrollere lydstyrken i dine høreapparater, finde brugervejledninger til dem samt benytte den meget efterspurgte ”Find mine høreapparater” funktion, som er uundværlig, hvis man indimellem glemmer, hvor man har lagt sine høreapparater.