Chat with us, powered by LiveChat

Viser alle 3 resultater

ReSound

Alt i ReSound høreapparat tilbehør og vedligeholdelse

ReSound, der er ejet af GN Store Nord, er blandt verdens største producenter af høreapparater. Siden 1943 har virksomheden haft fokus på innovative høreløsninger, der kombinerer nytænkning og design med solid teknologi – naturligvis baseret på dyb audiologisk indsigt og god forståelse af høreapparatbrugere. For ReSound er mennesker i alle aldre med hørenedsættelse omdrejningspunktet i alt hvad, de foretager sig.

På denne side finder du alt, hvad du skal bruge for at holde dit ReSound høreapparat i topform. Det gælder både dele og tilbehør til høreapparater samt produkter til vedligehold. Derudover kan du finde alt, hvad der eksisterer af trådløst tilbehør, som du kan udvide dine ReSound høreapparater med.

ReSound forbedrer livskvaliteten for personer med høretab

Med ønsket om at forbedre livskvaliteten for personer med høretab samt deres familie og venner, har ReSound udviklet den prisvindende “Smart Hearing” teknologi, der netop hjælper høreapparatbrugere samt deres familie og venner til bedre kommunikation og forståelse. Med ReSound høreapparater kan du bedre fokusere på lige præcis det, du gerne vil høre. Så når du f.eks. er i en støjende restaurant, vil ReSound Smart Hearing sikre, at du stadig kan samtale med dine medspisende. Dét skaber en reel og mærkbar forskel.

Få endnu mere ud af dine høreapparater med innovativt tilbehør

Alt trådløst tilbehør fra ReSound er naturligvis skabt til at fungere med dit ReSound høreapparat. Derfor er der et hav af funktionaliteter, der virker helt intuitivt. Du behøver altså ikke være nervøs for, om du kan få tilbehøret til at fungere; Det virker i stor udstrækning automatisk.

Skal du bruge hjælp til at høre flere mennesker i en større forsamling, så er det Multi Mic fra ReSound, du skal have fat i. Med Multi Mic får du en trådløs mikrofon, der har alle fordelene fra Micro Mic, men som også kan bruges som bordmikrofon, der effektivt fanger alle lydene om bordet til f.eks. en familiemiddag eller andre større sammenkomster.

Husk også vedligeholdelse af dit høreapparat

Når du skal have mest muligt ud af dit høreapparat, så er vedligeholdelsen altafgørende. Du husker måske at have ekstra batterier liggende, men husker du også at rense dine høreapparater? Vi har et omfattende sortiment af produkter til både rengøring og vedligeholdelse.

Hos Japebo er du garanteret høreapparat tilbehør af højeste kvalitet

Japebo forhandler tilbehør til høreapparater af højeste kvalitet til såvel unge som gamle. Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør og produkter til vedligehold fra ReSound, som er en af verdens førende producenter inden for innovative høreløsninger. Vi fører naturligvis alle de mest populære produkter, hvorfor du helt sikkert vil kunne finde netop det, som du lige står og mangler til dit høreapparat.

Er du i tvivl om, hvorvidt ReSound tilbehør og produkter til vedligehold er noget for dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os for kyndig vejledning. Du kan henvende dig på flere måder. Enten direkte i chatten her på siden eller skrive til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel.