GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til at dæmpe snorken

" >


Ørepropper til at dæmpe snorken

En snorkende ægtefælle eller kæreste er i blandt de mest generende lyde og kan medføre flere problemer.

Ørepropper til at dæmpe snorken

Søvn har det formål at give kroppen og sindet ro til at bearbejde en lang dag fyldt med indtryk. Derfor er det vigtigt, at man ikke bliver forstyrret under sin søvn, da man ellers bliver træt og uoplagt til en ny dag. Er du typen, der sover meget let og derfor nemt bliver vækket af snorken, kan det være en god idé at gå ud og investere i et par gode ørepropper til dette formål. 

Med ørepropper, der er specielt udviklet mod snorken, kan du få en god nats søvn, så du kan vågne og føle dig frisk hver morgen. Hos Japebo kan vi varmt anbefale vores SleepSoft-ørepropper fra Alpine, som er nogle af de bedste sove-ørepropper på markedet. De er lavet af et bæredygtigt, fleksibelt og termoplastisk materiale, der gør, at de sagtens kan bruges igen og igen. 

Hos Japebo finder du de bedste ørepropper til at dæmpe snorken og andre lyde 

Vidste du, at søvnunderskud kan føre til stressrelaterede tilstande i kroppen og en sværere koncentrationsevne? Søvnunderskud vil påvirke kroppen og sindet i en negativ retning, som har stor betydning for, hvordan du fungerer på daglig basis. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du får din nattesøvn, så du altid vågner frisk og veludhvilet. 

Oplever du vanskeligheder, når du skal falde i søvn, eller vågner du let ved, at din partner snorker, skal du gøre dig selv den tjeneste at få bestilt et par sove-ørepropper hjem allerede i dag. Hos Japebo finder du de bedste ørepropper mod snorken fra Alpine, som har mere end 20 års erfaring i at designe, udvikle og producere ørepropper. De er derfor et musthave, hvis du er på udkig efter et par gode ørepropper mod snorken, når du skal sove. 

Få en god nats søvn med din ægtefælle eller kæreste med SleepSoft fra Alpine

En af de primære årsager til, at ægtefæller og kæreste ikke deler soveværelse, er at en af parterne snorker. Det kan dog nemt løses med at par Alpine SleepSoft-ørepropper. Deres særlige filter gør, at de dæmper lyden fra snorken, men du vil stadig kunne høre dit vækkeur om morgenen eller dit barn, der græder i løbet af natten. 

I modsætning til de klassiske skumørepropper former denne øreprop sig efter øret pga. materialet og det specielle design. Derudover hjælper den naturlige varme fra øret også med at forme sig efter din ørekanal. Det skaber et komfortabelt fit, når du skal sove, og du vil derfor ikke opleve ubehag, irritation eller et øget pres, når du bruger dem.
 

Ørepropper til at dæmpe snorken

 

 


{{amount}}


Øreproppen til en god nats søvn

Den rette øreprop er ofte løsningen på at hindre søvnløshed.
Læs mere

 


 

Øreproppen der dæmper trafikstøj

De mennesker, som bor i bymæssige områder eller tæt nær på en trafikeret vej, oplever de lydmæssige gener af larmende trafik hele døgnet.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til brug på hotelværelset

Der findes ikke noget bedre redskab til at koble af fra hverdagen end en forlænget weekend til en anden by. Og for mange forretningsfolk er netop hotelværelset deres sekundære bolig.
Læs mere

 

 

 

 

 

Japebo – Ørepropper til ethvert formål 

Hos Japebo er vi eksperter i ører og ørepropper. Vi forhandler ikke bare ørepropper mod snorken, men også ørepropper til svømning og ørepropper til flyveturen er at finde i vores sortiment. 

 

Brænder du inde med spørgsmål til vores sove-ørepropper, der dæmper snorken, eller nogle af vores mange andre produkter? Det kan også være, at du har brug for vejledning i, hvilke ørepropper der kunne være de rigtige for dig. Uanset hvad det er, du har spørgsmål til, må du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 80 20 80 90 eller skrive en mail til info@japebo.dk, så kan vi sammen finde de helt rigtige ørepropper til dig og dit behov.