Mandagslevering: Bestil senest søndag kl. 15 og få leveret allerede mandag - vælg PostNord pakke til nærmeste udleveringssted

Lørdagslevering: Bestil inden 17 og få pakken leveret allerede lørdag - vælg PostNord pakke til nærmeste udleveringssted

Bestil lørdag inden kl. 15.00 og få leveret allerede Søndag - Vælg DAO hjemmelevering

<p><img alt=
Øreproppen der dæmper trafikstøj

">


Øreproppen der dæmper trafikstøj

Bliver du nemt generet af lydene fra trafikken eller fly fra luftrummet?

Øreproppen der dæmper trafikstøj

I særdeleshed kan generne fra de større lastbiler både forårsage luftforurening samt sætte vibrationer i boligens vinduespaneler. Det er irriterende ikke at kunne åbne soveværelsesvinduet for at få frisk luft ind i rummet, da lydene fra trafikken blot vil blive højere. Også den dårlige luftcirkulation kan være medvirkende til at skabe søvnrelaterede forstyrrelser i løbet af natten.

 

Bliver du nemt generet af lydene fra trafikken eller fly fra luftrummet, er SleepSoft øreproppen løsningen for dig. Den er specialdesignet for at skabe en sund og langvarig søvn uden opvågninger på grund af forstyrrende lyde.

Ørepropper mod trafikstøj

 

SleepSoft øreproppen er udviklet til at hæmme støj fra trafik og høje, larmende lyde fra omgivelserne, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten igennem.

 

Øreproppen er særlig udviklet, så du stadig kan høre alarmen fra dit vækkeur eller gråden fra dit barn.

 

Øreproppen former sig let efter dit øre uden at skabe irritation med pres på ørekanalen og er konstrueret af bæredygtigt og fleksibelt, termoplastisk materiale.

 

Bor du i hjertet af byens centrum eller nær en motorvej eller lufthavn, er SleepSoft øreproppen løsningen for dig for at opnå en uforstyrret søvn hele natten.

Øreproppen der dæmper trafikstøj

 

 


{{amount}}


Ørepropper til at dæmpe snorken

En snorkende ægtefælle eller kæreste er i blandt de mest generende lyde og kan medføre flere problemer.
Snorken er en af de primære årsager til, at ægtefæller eller kærester sover hver for sig i hvert sit soveværelse.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til en god nats søvn

Den rette øreprop er ofte løsningen på at hindre søvnløshed.
Læs mere

 


 

Øreproppen der dæmper trafikstøj

De mennesker, som bor i bymæssige områder eller tæt nær på en trafikeret vej, oplever de lydmæssige gener af larmende trafik hele døgnet.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til brug på hotelværelset

Der findes ikke noget bedre redskab til at koble af fra hverdagen end en forlænget weekend til en anden by. Og for mange forretningsfolk er netop hotelværelset deres sekundære bolig.
Læs mere