GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til svømning

" >


Ørepropper til svømning

Nyd vandet uden at få vand i ørerne.

Ørepropper til svømning

Vand i ørene kan være en ubehagelig oplevelse. Hørelsen nedsættes, og du får en prop-lignende fornemmelse i øret. Det kan føre til stor smerte at få vand i ørene, når du går i bad, går til svømning eller dyrker anden vandsport. Derfor kan ørepropper være den rette løsning for dig, hvis du har problemer med smerter eller ubehag, når du får vand i ørene.

 

Med ørepropper udviklet specielt til vand er smerter og andet ubehag ved vand i ørene en saga blot. Hos Japebo kan vi anbefale vores Alpine SwimSafe-ørepropper. Alpine-ørepropper er nogle af de bedste på markedet. Deres ørepropper kan bruges igen og igen, og så har de specialudviklede filtre, der gør, at du kan finde ørepropper til ethvert behov. 

 

Ørepropper til svømning

 

 

 


 

 

 

 

 

{{amount}}

  •  
  •  
 
  •  
  • 1

Vil du gerne prøve ørepropper, der er egnet til svømning? Se Alpine SwimSafe her >

 

Se Alpine Pluggies Kids, der er ørepropper designet til børn >

 

Hos Japebo finder du de bedste ørepropper til vand 

Alpine har mere end 20 års erfaring og ekspertise i at producere ørepropper til diverse formål. Med deres ørepropper til svømning, surfing og andre vandsportsaktiviteter undgår du at få vand i ørene. Det er deres SwimSafe-filter, som gør, at vandet bliver forhindret i at trænge ind i ørene samtidig med at du stadig kan høre lydene fra dine omgivelser, når du har dem på. 

 

Propperne har mange fordele udover at forhindre vand i at trænge ind i dine ører. Du vil opleve, at de sidder perfekt i dine ører uden at stikke ud. Propperne bliver blødere, når de får varme fra øregangen. Dette gør, at de tilpasser sig, så de passer perfekt til dine øre. Derudover vil du ikke opleve et generet tryk i ørene, når du bruger dem. 

Undgå høreskader og øreinfektioner med svømme ørepropper 

Vidste du, at du kan få høreskader, når du svømmer i et fyldt bassin, eller forhøje risikoen for øreinfektioner, når du opholder dig i vand i længere tid ad gangen? Med de rette ørepropper undgår du at få skader og infektioner i ørene. 

Det specielle filter i Alpines SwimSafe-ørepropper dæmper høje lyde, uden at de forsvinder helt. Du vil stadig kunne høre, når folk taler til dig, men de dæmper den gængse larm, der findes i svømmehaller og rundt omkring bassiner gevaldigt. De er også den ideelle løsning til dig, hvis du surfer meget. På samme måde, som de lukker støj ude fra svømmehallen, kan ørepropperne også lukke støjen fra blæsten ude. På den måde får du ro i hovedet, når du er ude på det åbne hav.

Ørepropperne hjælper med at reducere risikoen for at få infektioner i ørene, hvis du eller dit barn opholder sig i vandet. Efter en svømmetime vil øregangen som oftest være fugtig og varm. Dette er de perfekte betingelser for et miljø, som bakterierne elsker, og som i sidste ende kan føre til øreinfektioner, også kaldet for svømmeøre. Alpines SwimSafe-ørepropper er udviklet til voksne, så hvis du mangler ørepropper til dit barn, anbefaler vi Alpines Pluggies Kids. Disse er specialdesignede til børn, og har mange flere anvendelsesformål end til bare svømning. De kan bruges til at lukke al støj ude, så dit barn bedre kan koncentrere sig om lektierne eller få en god nats søvn.

Hvad er de bedste ørepropper til svømning?

Med Alpine SwimSafe ørepropper undgår du at få vand i ørerne, når du svømmer.
Det helt specielle med Alpine SwimSafe ørerpropperne er, at det særlige SwimSafe filter forhindrer vand, men tillader tale-lyde. Du kan altså sige nej tak til vand i ørerne - uden du skal gå på kompromis med badesikkerheden.

Alpine SwimSafe ørepropperne er lavet af et lækkert materiale, der sidder ualmindeligt godt og kun bliver blødere gennem din egen kropsvarme. Desuden stikker de ikke ud fra ørerne, så den forfængelige svømmer kan også roligt bruge dem.
Du undgår også det tryk i ørerne, som mange finder irriterende eller direkte ubehageligt. For mange brugere, er Alpine SwimSafe ørepropperne derfor den perfekte løsning.
Alle der hader at få vand i ørerne, når de svømmer, kan nu glæde sig til at vende tilbage til svømmehallen uden problemer.

Er det kun børn, der vil undgå vand i ørerne?

Nogen tror kun det er børn, der ikke kan lide at få vand i ørerne. Det er dog absolut ikke tilfældet.
Og der er intet forkert eller “barnligt” ved at føle ubehag ved vand i ørerne. Netop derfor er der heller ingen grund til, at nogen skal finde sig i dette ubehag.
Hvorfor undvære en tur i svømmehallen, når udfordringen kan løses med et par ørepropper. De har oven i købet en lang levetid og koster cirka det samme som en badehætte.
Du får endda en praktisk minibox til opbevaring, så de ikke bliver væk mellem dine svømmeture.


Ørepropper til surfing

Ørepropper til surfing kan forebygge surferører. Heldigvis er det nemt at forebygge surferører, hvis du har ørepropper i, når du er ude på eller i vandet.
Læs mere

 

 

 

 

 

Japebo – ørepropper der giver dig en bedre oplevelse i vand 

Føler du ubehag eller smerte, når du får vand i ørene, så hjælper vi dig hellere end gerne. Hos Japebo har vi nøje udvalgt de bedste ørepropper til svømning og andet vandsport, så du kan føle mindre ubehag og få en bedre oplevelse, når du bevæger dig i vandet. 

 

Har du spørgsmål til vores svømme-ørepropper, eller har du brug for vejledning i, om Alpines SwimSafe eller Pluggies Kids er de rette til at dække dine eller dit barns behov, når I skal en tur i vandet, skal du ikke holde dig tilbage. 

 

Det kan også være, du har brug for ørepropper til søvn eller en flytur, så har vi også det hos Japebo. Vores erfarne hold af hørespecialister sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. 80 20 80 90 eller skriv en mail til info@japebo.dk, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.