<p><img alt=
Ørepropper til svømning

" >


Ørepropper til svømning

Nyd vandet uden at få vand i ørerne.

Ørepropper til svømning

Du kan få vand i ørerne, når du svømmer eller går i bad. Synes du også, at det er en meget ubehagelig oplevelse? Vand i ørerne kan føre til ret stor smerte. For at undgå, at vandet trænger ind i dine ører, mens du svømmer, dyrker vandsport eller tager bad, kan du bruge nogle specielle ørepropper.

 

Vil du gerne prøve ørepropper, der er egnet til svømning? Se Alpine SwimSafe her >

Ørepropper til når du svømmer

Det er sjovt at svømme, men det er ikke sjovt at få vand i ørerne. Det er derfor, der findes nogle specielle filter-ørepropper, som kan forhindre vand i at trænge ind i dine ører. De reducerer til og med risikoen for infektion i ørerne. De dæmper også de høje lyde, der kan være i et fyldt bassin.

 

Sådanne høje lyde kan faktisk give dig høreskade. De særlige filtre gør, at du stadig kan høre, hvis der er nogen, der taler til dig. Det er praktisk. Ørepropper til svømning er også ideelle til andre former for vandsport. De bliver for eksempel brugt meget af kitesurfere, vandpolospillere, sejlere og surfere.

Når vand giver dit barn ørepine

Lider dit barn af ørepine efter svømning? Det sker for mange børn. Efter svømning er øregangen varm og fugtig. Et ideelt miljø for bakterier. Dette kan føre til øreinfektion. Det er derfor, denne form for infektion også kaldes svømmerøre.

Derfor er det meget fornuftigt, at børn har ørepropper i, når de svømmer. Det forhindrer en efterfølgende ørepine. Der findes specielle ørepropper til børn, som forhindrer vand i at trænge ind i deres ører.

 

Se Alpine Pluggies Kids, der er ørepropper designet til børn >

 

De er også smarte at have med på ferie, for det sidste, du har lyst til på en ferie, er, at dit barn får en øreinfektion.

 

Når du for eksempel surfer tværs over Watergate Bay i Cornwall for fuld kraft, mens din sejlbåd kæmper mod bølgerne ved Thurso East i Skotland, eller du slår en kolbøtte under din drage.

 

For vandsportsentusiaster, som elsker den slags udfordringer, er kombinationen af sol, vand og en hård vind helt perfekt. Hvert år er der tusindvis af folk ude på vandet ved det første solglimt. Og hvis vejret er lidt til den friske side, så tager man bare sin våddragt på.

 

Ekstra beskyttende tøj er den mest naturlige ting i verden for alle vandsportsentusiaster. Du vil gerne beskytte dig mod nedkøling, hvis du skulle falde af dit surfboard. Og at sidde på dækket bare i en T-shirt er overhovedet ikke sjovt.

 

Vi vil gerne tilføje et andet lille tip her. Beskyt også dine ører imod vandet. Især i koldt vejr kan en tur i vandet føre direkte til en smertefuld øreinfektion. Dine ørepropper forhindrer dig også i at blive for hurtigt træt på grund af den konstante blæst.

 

Med dine svømme-ørepropper i, er du godt beskyttet, og der trænger ikke vand ind i ørerne. Selvfølgelig kan du stadig høre lydene fra omgivelserne, som du plejer. Det særlige design af SwimSafe ørepropperne forhindrer, at du bliver lukket helt ude fra omverden og fra at få for meget pres på dit indre øre. Desuden har bakterier ingen chance for at slå sig ned i dine ører. SwimSafe ørepropper passer til voksne og til børn over otte år.

Ørepropper til svømning

 

 


{{amount}}


Ørepropper til surfing

Ørepropper til surfing kan forebygge surferører. Heldigvis er det nemt at forebygge surferører, hvis du har ørepropper i, når du er ude på eller i vandet.
Læs mere