GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper udviklet til søvn

" >

Ørepropper udviklet til søvn
Ørepropper udviklet til søvn

Komfortable og lydabsorberende ørepropper udviklet til søvn

Komfortable og lydabsorberende ørepropper
udviklet til søvn

De fleste mennesker kan være enige om, at der ikke findes nogen bedre følelse end den, der kommer af at være veludhvilet. Dog oplever mange problemer med hensyn til at falde i søvn om natten.

Søvnen kan blive forstyrret af forskellige lyde lige fra en snorkende ægtefælle over larmende naboer til et summende køleskab.

De lydmæssige forstyrrelser er søvnens fjende nummer ét.

Heldigvis findes der ørepropper, som er specialdesignet til at dæmpe støj fra omgivelserne.

Ørepropper til at sove med

 

 

 


 

 

 

 

 

{{amount}}

 •  
 •  
 
 •  
 • 1
 •  

 

Vil du prøve ørepropper til at sove med? Så er Alpine SleepSoft nogle af de bedste på markedet, og du finder dem ved at klikke her >

Ørepropper

Sove ørepropper

Kan du heller ikke falde i søvn om aftenen pga. støj? De fleste mennesker kender problemet med lyde fra en snorkende partner eller naboen der holder fest. Ørepropper er den mest praktiske og udbredte løsning til en god nattesøvn. Ørepropper er en investering, som kan gøre en stor forskel i din hverdag. Hos Japebo.dk vil vi gerne hjælpe dig med at få det mest optimale ud af dine ørepropper og svarer derfor på de mest stillede spørgsmål omkring ørepropper.

Hvilke ørepropper er bedst at sove med?

Hos Japebo.dk forstår vi vigtigheden af at få en god nats søvn. Hvis du er på udkig efter sove ørepropper, er Alpine SleepDeep bedste ørepropper at sove med. Alpine SleepDeep ørepropper har en revolutionerende 3D-oval form, der gør, at den former sig naturligt til din ørekanal. Du mærker derfor ikke ørepropperne, selvom du sover på siden. De er lavet af et ultrablødt materiale og er nemme at rengøre. Du kan godt høre alarmen fra dit vækkeur, når du har ørepropper i.

Der medfølger naturligvis også en rejseæske, så du kan have dine sove ørepropper med på farten. Eller bare holde dem væk fra snavs og støv, når ikke du sover med dem i. Et sæt SleepDeep ørepropper koster kun 149,-. og du kan genbruge dem helt op til 100 gange.

Køb dine Alpine SleepDeep ørepropper her og få en god nattesøvn.

Er det farligt at sove med ørepropper?

Det er ikke skadeligt at sove med ørepropper. Du kan uden problemer sove med ørepropper hver nat uden at det er skadeligt for din hørelse. Du bør dog altid sikre at hygiejnen er i top og være opmærksom på, at der ikke ophober sig ørevoks. Overdreven produktion af ørevoks kan dog være ret ubehageligt og kan desuden give dig generel ubehag i form af kløe og irritation. I værre tilfælde kan det resultere i decideret øresmerter. Hvis der har ophobet sig ørevoks, kan du med fordel bruge Alpine Ear Spray, som er en nem og sikker måde at fjerne overskydende ørevoks på.

Hvordan virker ørepropper?

Der er en del forskellige typer ørepropper. Grundkonceptet for ørepropper, er at de placeres i øret for at dæmpe generende støj og larm. Ørepropper er lavet med det formål at lukke de fleste lyde ude. Du kan for eksempel få særlige koncert ørepropper, der dæmper lyden, men som gør at du stadig kan høre klart og tydeligt. I forbindelse med svømning er der også mange, der bruger ørepropper. Her er formålet lidt anderledes, da det mest handler om at holde vand væk fra ørene. Ørepropper til svømning har ofte indbyggede filtre, som gør, at du stadig kan høre det vigtigste omkring dig.

Hvordan tager man ørepropper i?

Når du indsætter dine ørepropper, er det først og fremmest vigtigt, at både dine hænder og ørepropper er rene. Det er med til at reducere risikoen for infektion. For at lette indsættelse af øreproppen, kan du trække den øverste del af øret udad og opad. Dette opnås bedst ved at holde øret med din modsatte hånd, din arm placeret rundt om bagsiden af ​​hovedet. Skub forsigtigt og drej øreproppen i øret, indtil den sidder komfortabelt i din øregang.

Hvor lang tid må man have ørepropper i?

Der er som udgangspunkt ingen hovedregel for, hvor lang tid du må have dine ørepropper i ørerne, og hvornår du bør udskifte dem. Du kan genbruge dine ørepropper helt op til 100 gange. For at kunne få det bedste ud af dine Alpine ørepropper findes der en række forskellige accessories, der kan være med til at forlænge levetiden af din ørepropper. Hos Japebo.dk finder du rengøringsprodukter, som både holder dine ører og dine ørepropper fri for ørevoks og får dem til at holde endnu længere. Alpine Clean er en simpel desinficerende rengøringsspray til dine ørepropper og høreværn. Når du bruger produktet, dræbes bakterier og virus inden for få minutter. Du kan også bruge Travelbox Deluxe, som beskytter dine ørepropper, når du ikke bruger dem.

Hvor kan man købe ørepropper?

Hos Japebo.dk tilbyder vi et stort udvalg af ørepropper til mange forskellige anledninger. Med det brede udvalg af ørepropper tør vi garantere at du kan finde dine næste ørepropper, som passer til dig og dine behov. Hos os kan du beskytte dine ører uden det behøver at være dyrt. Skynd dig at gå ind på Japebo.dk og find dine favoritter. Er du i tvivl om, hvilken type ørepropper du skal have, eller har du andre spørgsmål til vores ørepropper, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 80 20 80 90, men du kan også vælge at skrive en mail til os på: info@japebo.dk.

Hvor får man fjernet ørevoks?

Ørevoks er et helt normalt fænomen og voksen bør kun fjernes, hvis den generer. Den bedste måde at få renset øregangen på, er ved at skylle øret med en opløsning, der frigør ørevoksen fra øregangen. Hos Japebo.dk finder du rengøringsprodukter, som både holder dine ører og dine ørepropper fri for ørevoks og får dem til at holde endnu længere. Signia Rensespray er en simpel desinficerende rengøringsspray til dine ørepropper med bakteriedræbende middel. Når du bruger produktet, dræbes bakterier og virus inden for få minutter.

Lydfølsomhed under søvn

Det er individuelt, hvor følsomme vi er overfor lyde. Lyde kan være forstyrrende, når det hindrer dig i at falde i søvn om aftenen.

Selv under søvn kan hjernen registrere lyde, og for dem som sover meget let, kan dette medføre opvågning, selv efter personen først er faldet i søvn.

Det estimeres, at cirka 20 % af den danske befolkning har problemer med at falde i søvn.

Typer af ørepropper udviklet til søvn

Der findes to typer af ørepropper, der er beregnet til at blive brugt mod lydgener om aftenen og natten:

Den største forskel imellem de to typer er i forhold til, hvor effektivt de er i stand til at dæmpe lyde.

 

Den universelle øreprop kan maksimum dæmpe lyde på op til 25 decibel, hvorimod den formstøbte øreprop kan dæmpe lyde på op til 40 decibel.

 

Den universelle øreprop fra producenten Alpine er designet med et unikt filter og er lavet af termoplastisk materiale, der let former sig efter formen af dit øre. Dette skaber et perfekt fit i øret, som er afgørende, når øreproppen anvendes i forbindelse med søvn.

 

Derudover er materialet hudvenligt, så det ikke forårsager hudirritation i og omkring øret.

Sove ørepropper til børn

Ja, børn kan også sove med ørepropper, men hertil anbefaler vi Alpine Pluggies Kids. De er lavet til børn ører og har akustiske filtre – der holder støj og larm ude – samt er fremstillet af et super blødt materiale. Med Alpine Pluggies kan dit barn derfor godt sove med ørepropper. Du finder Pluggies Kids ørepropperne ved at klikke her!

Lyddæmpning uden at lukke af

Transmission af lyd foregår på to måder – hhv. igennem luften samt igennem ørets knogler. Vores kranie er også i stand til at opfange lydvibrationer. Derved ledes lyd igennem knoglerne. Trommehinden vibrerer i forhold til disse lysmæssige kanaler, og det er det, vi opfatter og registrerer som lyde.

 

Af samme grund kan dæmpningen af lyd ikke alene finde sted ved kun at lukke øret af.

Multifunktionelle ørepropper til søvn

Der findes særlige ørepropper, der er beregnet til dem, som sover let og nemt risikerer at blive generet af lyde under søvn. Klik her og læs mere om dem >

 

Men ørepropper er ikke nødvendigvis kun beregnet til at blive brugt til at dæmpe lyde under søvn og hindre opvågninger. De kan også bruges i andre sammenhænge:

 • For at dæmpe lyde fra en snorkende kæreste eller ægtefælle
 • Når du ønsker at dæmpe lyde i dine omgivelse, så du bedre kan koncentrere dig
 • For at dæmpe støjende omgivelser på ferien på f.eks. hotel eller campingplads
 • Når du ønsker at sove under transport (f.eks. tog eller fly)

 

Alpine producerer ørepropper til alle ovenstående behov og mere til. Se vores omfattende Alpine udvalg her >

Søvnløshed og betydningen for helbredet

Som tidligere nævnt oplever cirka 20 % af den danske befolkning problemer med at falde i søvn. Fra tid til anden oplever alle at have en nat med dårlig søvn eller afbrudt søvn.

 

Men hvis søvnvanskelighed sker jævnligt, er der grund til at gå til din læge, eftersom søvn er vitalt for vores helbred. Under søvn hviler og restituerer kroppen.

Konsekvenser af utilstrækkelig søvn

Du lider af kronisk mangel på søvn, såfremt du hver nat får mindre end 6 timers søvn. De negative konsekvenser af utilstrækkelig søvn har indflydelse på dit helbred samt dine evner til at gennemføre almindelige, dagligdags gøremål.

 

Herunder ses en række af de konsekvenser, som en person med kronisk mangel på søvn kan lide af:

 • Nedtrykthed eller decideret depression
 • Irritation
 • Glemsomhed
 • Nedsat immunforsvar
 • Muskelsmerter
 • Hovedpine
 • Kvalme
 • Svimmelhed
 • Rystende hænder

Hvor meget søvn har vi brug for?

Den optimale mængde af søvn, som et menneske har brug for, afhænger ikke kun af alderen.

Både livsstil, omfanget af fysiske aktiviteter samt antallet af timer i dagslys spiller også ind på søvnbehovet.

 

Som hovedregel gælder det, at des mere fysisk og mentalt aktiv du er, des mere søvn har du brug for, for at kroppen kan restituere optimalt.

Der er en sammenhæng imellem, at des mere tid du tilbringer udendørs, des bedre og længere vil du sove.

Ørepropper til at dæmpe snorken

En snorkende ægtefælle eller kæreste er i blandt de mest generende lyde og kan medføre flere problemer.
Snorken er en af de primære årsager til, at ægtefæller eller kærester sover hver for sig i hvert sit soveværelse.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til en god nats søvn

Den rette øreprop er ofte løsningen på at hindre søvnløshed.
Læs mere

 


 

Øreproppen der dæmper trafikstøj

De mennesker, som bor i bymæssige områder eller tæt nær på en trafikeret vej, oplever de lydmæssige gener af larmende trafik hele døgnet.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til brug på hotelværelset

Der findes ikke noget bedre redskab til at koble af fra hverdagen end en forlænget weekend til en anden by. Og for mange forretningsfolk er netop hotelværelset deres sekundære bolig.
Læs mere